"Multiple definiton of ... " – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

"Multiple definiton of ... " – C / C++ – Fórum – Programujte.com"Multiple definiton of ... " – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
eraser170
Newbie
12. 3. 2007   #1
-
0
-

Nazdar. Programujem si programujem a zrayu ma zastavi jedna chyba, ktoru som prvy krat v zivote videl....
Bol by niekto taky dobry a pomohol by mi s tym ju vyriesit? Predom Diky....

Vypis compileru:



multiple definition of `LoadBMP(char*)'
first defined here
multiple definition of `LoadGLTextures()'
first defined here
multiple definition of `texture'
first defined here
ld returned 1 exit status


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Peter D.0
Expert
12. 3. 2007   #2
-
0
-

no viacnasobne definovanie. Asi si 2x includoval rovnaky header alebo 2x ručne definoval funkciu.
ja v headroch použivam

#pragma once

ale neviem či to podporuju aj ine prostredia ako MSVS 05

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
eraser170
Newbie
12. 3. 2007   #3
-
0
-

no ale nejako to aj tak neviem odstranit....
a headery tam 2krat urcite nemam a funkciu tusim ties nie ako na to tak pozeram....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eraser170
Newbie
12. 3. 2007   #4
-
0
-

no tagze prva chyba sa mi podarila odstranit.....
lenze objavila sa druha.... v OGL som si robil nacitavanie textur ale nechce mi to zobrat funkciu auxDIBImageLoa(Filename)
..... program vypuje chybu:

.objs\Textures\textures.o:textures.cpp:(.text+0x4a): undefined reference to `auxDIBImageLoadA@4'

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
13. 3. 2007   #5
-
0
-

prilinkuj si Glaux.lib a includni si gl\glaux.h

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
eraser170
Newbie
13. 3. 2007   #6
-
0
-

no tagze druhy problem som us vyriesil, ale vtom prvom som sa zmylil, ket som pisal, ze ho us mam vyrieseny, bo ho mam znovu..... a na 100% tam nemam nic 2x... pise mi to vtedy ak chcem includovat dalsi subor s koncovkou *.cpp...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eraser170
Newbie
13. 3. 2007   #7
-
0
-

no tak ludia.... PLS...PLS....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
13. 3. 2007   #8
-
0
-

includovat .cpp ? :D zaujimave to bude niekde chyba.
Cpp sa kompiluju samostatne. Su v nich len definovane funkcie. Inkluduju sa len headre ".h"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
sn3d0
Věrný člen
14. 3. 2007   #9
-
0
-

Napis kusok kodu kde to inculdujes.. lebo takto sa tazko radi..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý