tak mi zase jednou prislo, ze hodlaj zpoplatnit ICQ... Chjo.. Oni si ty vtipalci nedaj pokoj :-)
Fórum › Offtopic
já na takovéto zpravy už snad ani neodpovídám.. jen napíšu že je to de*ilní řeťezovka a ať už mi to neposílaj
jako bys mluvil za mě ;-) no a když mi to často přichází od lidí, se kterými si moc nepíšu- tak rovnou klikam na deleteJMM píše:#
# já na takovéto zpravy už snad ani neodpovídám.. jen napíšu že je to de*ilní řeťezovka a ať už mi to neposílaj
já nepíšu ani to že to je debilní řetězovka. stejně ti to za dva týdny pošlou znova
ja nato serem, potom im poslem svojho trojana pisaneho v C++ (vyhovorim sa ze ked to otvoria tak nebudu musiet platit) a prepisem im NTLDR + zmenim heslo aktualne prihlaseneho uzivatela a potom im vipnem comp a daju pokoj na mesiac :-)
ALebo ak nie trojana tak keyloggera , podla toho aku mam naladu ...
Decide píše:#
# takovéto lidi já dávám rovnou do Ignoru :-D
to ja zase ne, cas od casu se aspon muzu necemu zasmat :-)
Zelenáč píše:#
##Decide píše:#
# takovéto lidi já dávám rovnou do Ignoru :-D
#to ja zase ne, cas od casu se aspon muzu necemu zasmat :-)
S tím souhlasim jsou jedinkci kteří asi nikdy nepochopí že mě tohle se*e ale do ignor listu je nedavam i když si to zaslouží ...;)
ja rozesilam retezove emaily o tom co je to hoax :D
To dalaman: jn taktéž, urvat ruce a komp vyhodit z okna !
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
Já už si nastavil speciální status. Sice moc nepomáhá, ale aspoň ten pocit, že se proti tomu snažím uchránit, je příjemný:D
vypnem comp...a potom im vipnem comp a daju pokoj na mesiac :-)#
#
vidis?!?! mňa to ani nenapadlo... a určite to aj pomáha...hrach píše:#
# ja rozesilam retezove emaily o tom co je to hoax :D#
#
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna