nevite jak si muzu nastavit localhost?
Fórum › Offtopic
Localhost
To Al:tohle jsem prave zkousel jenomze ja tam nemam internetova informacni sluzba
no musis mit server... mas? jestli ne, precti si prvni clanek...
nebo svuj dotaz specifikuj
kde nemas internetova informacna sluzba(IIS) ??? mas cd windows XP ??? tak odtial si nainstaluj (do pocitaca) IIS. Ak mas Win98 alebo ME, tak tam nie je IIS ale PWS...
To ps2console:ja mam Windows XP home a dozvěděl jsem se že to tam neni
To Al:jo a kde???
zkouším apache upravil jsem ho podle návodu na programujte.com zprovoznil jsem ho ale prohlížeči mi píší:
Nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku
Pravděpodobně nemáte oprávnění pro zobrazení tohoto adresáře nebo stránky pomocí zadaných údajů.
--------------------------------------------------------------------------------
Pokud si myslíte, že byste měli být schopni tento adresář nebo tuto stránku zobrazit, zkuste web kontaktovat pomocí e-mailové adresy nebo telefonního čísla, jež mohou být uvedeny na domovské stránce localhost.
Klepnutím na tlačítko Hledat můžete vyhledat informace v síti Internet.
Chyba protokolu HTTP 403 - Zakázáno
Internet Explorer
Prosim nevíte někdo co s tím?
Najrýchlejšia forma je nejaký balíček http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=1176#17861
paking píše:#
# zkouším apache upravil jsem ho podle návodu na programujte.com zprovoznil jsem ho ale prohlížeči mi píší:#
##Nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku #
#Pravděpodobně nemáte oprávnění pro zobrazení tohoto adresáře nebo stránky pomocí zadaných údajů. #
##
#--------------------------------------------------------------------------------#
##
#Pokud si myslíte, že byste měli být schopni tento adresář nebo tuto stránku zobrazit, zkuste web kontaktovat pomocí e-mailové adresy nebo telefonního čísla, jež mohou být uvedeny na domovské stránce localhost.#
##
#Klepnutím na tlačítko Hledat můžete vyhledat informace v síti Internet.#
##
##
##
##
#Chyba protokolu HTTP 403 - Zakázáno #
#Internet Explorer #
#
#Prosim nevíte někdo co s tím?
Jelikoz 403 znamena "unauthorized" a v textu je napsano, ze nemas opravneni prohlizent stranku, rekl bych, ze by to chtelo nastavit tomu souboru potrebna prava... Tot ma genialni dedukce :-)
Decide píše:#
# http://www.programujte.cz/view.php?cisloclanku=2007011101-Instalace-Apache-2,-PHP-5-a-MySQL-5-krok-za-krokem
ako si vedel co chce ?
To Al: to pokud vím nejde
link je v prvnim dil kurzu. Myslim ze to funguje.. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=56FC92EE-A71A-4C73-B628-ADE629C89499&displaylang=en
pokud ne, omlouvám se..
To Al: tenhle balík neobsahuje samotnej server, ale jen doplňující nástroje
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nefunčkní localhost — založil Lighter
Mysql localhost — založil marecek
Pristup na localhost z internetu — založil denis1982