Jak vytvorit .dll – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak vytvorit .dll – .NET – Fórum – Programujte.comJak vytvorit .dll – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jelleeeen
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
13. 3. 2007   #1
-
0
-

Prosim, jak vytvorim .dll knihovnu ve visual studiu .net 2005 v c#? mam uz napsany kod, ale nevim, jak ho zkompilovat do dll

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Tocimanko0
Grafoman
14. 3. 2007   #2
-
0
-

staci dat build a v zlozke Bin\Release najdes tu kniznicu... :-) aspon tak to je vo VB.NET Nechce sa mi instalovat C#
Zatial...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
tobel
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
14. 3. 2007   #3
-
0
-

To Tocimanko:Bohuzel, kdyz dam build, napise se mi build sucess, ale ve slozce bin/release nic neni, ani nikde jinde. Prosim poradte, kdo mate zkusenosti s visual c#

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
17. 3. 2007   #4
-
0
-

To jelleeeen: já se sice zajímám o parapsychologii, ale telepatii neovládám - nebylo by víc informací?

PS: je ten soubor s kódem součástí projektu, který má po kompilaci vytvořit dll assembly?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tomáš Belada0
Návštěvník
19. 3. 2007   #5
-
0
-

To DeaLer: Prostě mám projekt test1 a v něm mám otevřený soubor vv.cs. Kód mám už bez chyb napsaný a chtěl bych z něj vytvořit knihovnu, ze které bych pak mohl volat její funkce v jiném programu. Vím jen, jak ten kód zkompilovat do .exe programu.

PS: Kdyžtak, pokud máš knihu c# pro zelenáče, tak je to lekce 3.3. Zde to popisují jen, jak to vytvořit v příkazovém řádku a ne ve visual studiu a já se nechci s příkazovým řádkem ,,sr*t".

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
DeaLer+2
Hero
19. 3. 2007   #6
-
0
-

Zkus změnit typ projectu: Prject > Properties > Application > Output type: Class Library.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Pedro0
Stálý člen
21. 3. 2007   #7
-
0
-

To tobel: na tvojom mieste by som sa s prikazovou riadkou unuval (ehm "sr*l") aby si sa naucil co vsetko za teba to IDE vlastne robi, niekedy sa to celkom aj hodi.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
DeaLer+2
Hero
21. 3. 2007   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
janis
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
24. 4. 2007   #9
-
0
-

To jelleeeen: hele pokud si ještě nezjistil jak vytvoříš *.dll ve Visual Studiu a pak jak ji použít následně v programu napsaném v C# tak napiš na janiceki@inf.upol.cz jakmile budu mít čas tak ti napíši podrobný návod. Všichni co tady psali ty svoje pseudo návody jsou nesmysli a vlastně nic se nedovíš. janis Katedra informatiky Univerzita Palackého OL

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
24. 4. 2007   #10
-
0
-

To janis: promiň, ale diskuze neslouží k psaní podrobných návodů, ale k diskusi ke konkrétnímu problému ... tazatel se dále nevyjádřil a já tedy považuji problém za vyřešený.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
janis
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 4. 2007   #11
-
0
-

To DeaLer: no pro to jsem dal zájemci k dispozici svůj mail aby v případě zájmu napsal. Má nabídka byla určena konkrétnímu zájemci, tebe to nemusí nijak trápit - tak se tím nezatěžuj...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
25. 4. 2007   #12
-
0
-

To janis: já se rád zatěžuji vším, co je pod mou správou ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Peter D.0
Expert
25. 4. 2007   #13
-
0
-

toto je forum, keď budeš mať čas niečo mudre napisať pls hoď to tu :)
rad sa dozviem niečo nove

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

Jak vytvořit databazi — založil da11niel

Jak vytvořit prstenec? — založil Vladimír

Jak vytvořit v PHP? — založil Daniel Herrmann

Jak vytvořit referral system? — založil Draven

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý