Velikosti komponent – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Velikosti komponent – Delphi – Fórum – Programujte.comVelikosti komponent – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pkubicek
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
14. 3. 2007   #1
-
0
-

Mám možná hloupý dotaz. Chtěl bych naplno využívat maximalizaci a úpravu velikosti okna.. Potřeboval bych ovšem aby se automaticky upravovaly i komponenty... plácnu třeba panel nástrojů, richedit apod.. Předpodkládám, že se to dá nastavit ve vlastnostech jednotlivých komponent.. ale ať hledám a zkouším jak hledám a zkouším.. tak nic... :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jakub0
Věrný člen
14. 3. 2007   #2
-
0
-

Tak s tímhle jsem se ještě nesetkal, ale muselo by se to asi nastavit v Delphi bude to někde v options. Mělo by to jít i přes program ....(zdrojovým kódem) :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
14. 3. 2007   #3
-
0
-

no nepopsal jsi svuj problem dokonale, ale

1) kdyz nastavic vlastnost align na alClient, tak se to roztahne bsude mozne, stejne to muzes nastavit na trany... vyzkousej..
2) anchors - ma ctyri moznosti, tam kde je true, to je aktivovane, =defaultne je left a top, tzn pri zvetosvani se pocita pozive od left a top, pokud bude right a bottom, bude se pri zvetsovani udrovat vzdalenost od spodku a praveho okraje...

nutno si sam vyzkouset...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Chipper
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
14. 3. 2007   #4
-
0
-

Souhlasím. veškeré rozahování komponent najdeš pod vlastností align.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Vlastný komponent... — založil Mega.Lama

Kopírování komponent v C++ ??? — založil ota.simek@email.cz

Ukazání komponent — založil Alan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý