Py2exe error – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Py2exe error – Python – Fórum – Programujte.comPy2exe error – Python – Fórum – Programujte.com

 

to_jsem_ja
~ Anonymní uživatel
182 příspěvků
14. 3. 2007   #1
-
0
-

nefunguje mi převod py2exe
když zadám do cmd

python setup.py py2exe

tak se to spustí a úplně na konci mi to hodí chybu
Traceback (most recent call last):

File "setup.py", line 3, in <module>
setup(windows=["zvuk.py"])
File "C:\Python25\lib\distutils\core.py", line 151, in setup
dist.run_commands()
File "C:\Python25\lib\distutils\dist.py", line 974, in run_commands
self.run_command(cmd)
File "C:\Python25\lib\distutils\dist.py", line 994, in run_command
cmd_obj.run()
File "C:\Python25\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 223, in run
self._run()
File "C:\Python25\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 290, in _run
self.create_binaries(py_files, extensions, dlls)
File "C:\Python25\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 552, in create_
binaries
arcname, target.script)
File "C:\Python25\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 788, in build_e
xecutable
add_resource(unicode(exe_path), script_bytes, u"PYTHONSCRIPT", 1, True)
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xfd in position 27: ordinal
not in range(128)

a setup.py vypadá takhle
from distutils.core import setup

import py2exe
setup(windows=["zvuk.py"])

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
to_jsem_ja0
Stálý člen
18. 3. 2007   #2
-
0
-

poradí mi někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
18. 3. 2007   #3
-
0
-

ukaž obsah souboru zvuk.py

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
to_jsem_ja0
Stálý člen
19. 3. 2007   #4
-
0
-

import winsound

winsound.Beep(16000,100000)

ale zkoušel jsem to i s
# -*- coding: cp1250 -*-

from Tkinter import*

class aplikace(Frame):
def __init__(self, rodic=0):
Frame.__init__(self, rodic)
self.type = 1
self.master.title(u"koder")
self.vybuduj()

def kodovat(self):
kodovany=""
for x in self.txtBox.get(1.0,END):
x=x.replace(u"á","a")
x=x.replace(u"č","c")
x=x.replace(u"ď","d")
x=x.replace(u"é","e")
x=x.replace(u"ě","e")
x=x.replace(u"í","i")
x=x.replace(u"ň","n")
x=x.replace(u"ř","r")
x=x.replace(u"š","s")
x=x.replace(u"ó","o")
x=x.replace(u"ť","t")
x=x.replace(u"ú","u")
x=x.replace(u"ů","u")
x=x.replace(u"ý","y")
x=x.replace(u"ž","z")
znak=chr(ord(x)+1)
kodovany+=znak
self.txtBox.delete(1.0,END)#smaze celej obsah
self.txtBox.insert(END,kodovany)#vlozi vysledek do textu

def dekodovat(self):
kodovany=""
for x in self.txtBox.get(1.0,END):
znak=chr(ord(x)-1)
kodovany+=znak
self.txtBox.delete(1.0,END)#smaze celej obsah
self.txtBox.insert(END,kodovany)#vlozi vysledek do textu


def ukonci(self):
exit()

def vybuduj(self):
ram=Frame(self)

pisem=Frame(ram,borderwidth=1, relief=SUNKEN)
self.txtBox=Text(self, width=30, height=5)
self.txtBox.pack()
pisem.pack()

tlacitka=Frame(ram)
self.kod=Button(tlacitka, text=u"koduj", command=self.kodovat)
self.kod.pack(side=LEFT, padx=10, pady=4)
self.dekod=Button(tlacitka, text=u"dekoduj", command=self.dekodovat)
self.dekod.pack(side=LEFT, padx=10, pady=4)
self.vypni=Button(tlacitka, text=u"Konec", command=self.ukonci)
self.vypni.pack(side=RIGHT, padx=10, pady=4)
tlacitka.pack()

ram.pack()
self.pack()

program=aplikace()
program.mainloop()

a dalšími. zkoušel jsem i přeinstalovat py2exe a nepomohlo to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
bortak
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
19. 3. 2007   #5
-
0
-

k čemu slouží ten winsound.Beep ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
19. 3. 2007   #6
-
0
-

to je zvláštní, mě to funguje...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
to_jsem_ja0
Stálý člen
20. 3. 2007   #7
-
0
-

To bortak :přečti si blujackerův článek o zvucích v pythonů

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Py2exe error — založil bortak

Problém s Py2exe — založil kylexy

Py2exe, backend — založil Clq

Chyba Py2EXE — založil pawlik

Pmw a py2exe — založil pel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý