Chyba v stránkování – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba v stránkování – PHP – Fórum – Programujte.comChyba v stránkování – PHP – Fórum – Programujte.com

 

martin0
Duch
9. 4. 2006   #1
-
0
-

Ahoj lidi mám takový malý problém s kterým si nevím rady a potřebuji pomoct

stáhl jsem si odtud script stránkování trochu jsem si ho poupravil a vymazal jsem obsah celé tabulky a vložil nový a začalo mi to házet tuto chybu

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:wwwstran.php on line 71



<? // STRÁNKOVÁNÍ

$sql = mysql_query("SELECT * FROM $dbt");

$pocet = mysql_num_rows($sql);

$limit = 10;

$celkem = $pocet;

$pocet_stran = ceil($celkem / $limit);

echo "Celkem záznamů: $celkem<p>";

if(!isset($_GET['strana'])) $_GET['strana'] = 1;

else

$pocatek = ($_GET['strana'] * $limit) - $limit;


if(($_GET['strana']*$limit) - $limit > $celkem) echo "Stránka neexistuje!<p>";


$sql = mysql_query("SELECT * FROM $dbt ORDER BY id DESC LIMIT $pocatek,$limit");
while($row=mysql_fetch_array($sql))

echo "<tr>
<td>"
.$row['autor'].
"</td>
<td>typ :"
.$row['typ'].
"</td>
<td>"
.$row['druh'].
"</td>
</tr>
<tr>
<td colspan='3'>"
.$row['inzerat'].
"</td>
</tr>"
;

// Generování stránek
for($i=1;$i<=$pocet_stran;$i++) {
if($i<>$_GET['strana']) {
echo "<a href=?strana=$i>$i</a> | ";
}
else echo "<font color="#ff0000">",$i,"</font> | ";
}
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zlu stačí aby zvitězilo když budou dobří lidé sedět se založenýma rukama
9. 4. 2006   #2
-
0
-

Mas v te tabulce neco? Fetch a array myslim vraci chybu, kdyz je vysledek SQL query prazdny.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
martin0
Duch
9. 4. 2006   #3
-
0
-

jo mám ale není to číslované od 1 ale až od 40 protože jsem smazal obsah tabulky a dal tam nový a předtím mi to fungovalo ono to i funguje teď ale když kliknu na stránku članky kde mám použito stránkování tak se vypíše pouze tato chyba a po kliknutí třeba na 2 stránku se vypíše obsah DB správně

jestli to je ono tak jak docílím toho aby se mi tato chyba nestávala později pokud vymažu nějaký nevhodný článek??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zlu stačí aby zvitězilo když budou dobří lidé sedět se založenýma rukama
11. 4. 2006   #4
-
0
-

Hodis pred ten fetch array zavinac ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

Podobná vlákna

Chyba ve stránkování — založil Pepa

Strankovani — založil D-Fox

Stránkování — založil JMM

Strankovani — založil FrEnkLiN

DATALIST STRANKOVANI — založil kironet

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý