Heh ... tak tohle je poprví co jsem na portálu programujte.com jenom já sám. to se mi ještě nikdy nestao. To čumim že se nenajde ani jeden člověk kterej by se sem v tuhle dobu mrknul. Už se Vám tohle taky přihodilo ?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Že by náhoda ?
kde si byl sám? na fóru??
imho nepoznam vela ludi co bezne su o tretej v noci na kompe(ja som tak lho iba vo vynimocnych situaciach, tj raz za dve-tri mesiace)...
To Jacob:no a? většina lidí ve 4 ráno spí, pokud ne tak rozhodně nečtou články a nepíšou na forum ;-) nikde neni napsané, že to pořáad někdo musí být ;-)
to bylo tim že sem byl tejden pryč;-)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Jacob píše:#
# Heh ... tak tohle je poprví co jsem na portálu programujte.com jenom já sám. to se mi ještě nikdy nestao. To čumim že se nenajde ani jeden člověk kterej by se sem v tuhle dobu mrknul. Už se Vám tohle taky přihodilo ?
Já byl na fórku úplně sám včera někdy kolem půl třetí odpoledne...
Zelenáč píše:#
##Jacob píše:#
# Heh ... tak tohle je poprví co jsem na portálu programujte.com jenom já sám. to se mi ještě nikdy nestao. To čumim že se nenajde ani jeden člověk kterej by se sem v tuhle dobu mrknul. Už se Vám tohle taky přihodilo ?
#Já byl na fórku úplně sám včera někdy kolem půl třetí odpoledne...
No jo na fóru já beru v potaz celej portál ;)
huh, a kde se da zjistit, kolik lidi je online???
Myslis TOPlist? No nevim, k tomu jsem dost skeptickej... Ty lidi se tam objevi dvacet minut pote, co prisli a zustanou tam jeste hodinu, at uz tu doopravdy jsou, nebo ne..
LoL píše:#
# To není pravda ukazuje to celkem přesně
hmm... tkdyz ches verit sluzbe ktera je poskytovana zadarmo....
LoL píše:#
# To není pravda ukazuje to celkem přesně
zalezi na tom, cemu rikas "celkem presne"...
To LoL: TOPlist a přesnost? Nechtěj mě rozesmát.
zapomněl jsi dodat, že byli koupený v americe!nJacob píše:#
# Jo to jo ty TOP listy jsou přesný jak Švýcarský hodinky z nápisem Made in china :D
:D, tak to je hustý, být vhůru jenom proto, aby zjistil, jestli tu bude sám či ne :D:D:D:D
já odpadnu za chvíly, můžeš si mě odškrtnout :)
Jo jo ale dneska to na to nevypadá někdy jindy. Já nejsem vzhůru jen proto abych zjistil jestli tady budu sám ale budu makat na tom co jsem chtěl dělat zetra trochu dýl no .... Ale dneska asi opravdu ne
To Jacob: proběhla změna ID, takže chvíli byl nedostupný.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Existuje nahoda? 2 — založil Zelenáč
Divna nahoda — založil Earl Cash
Existuje nahoda? — založil Smokie
Moderátoři diskuze