Ahoj,
Neměl by někdo zájem společně překládat dokumentaci k Tkinter?
Dali bychom to někam na ftp, kde bychom všichni znali heslo a každý by si stáhl vždy aktuální verzi. Anebo lépe nějaký svn server, ale to zatím nemám možnost. Anebo dokonce jako nějaký projekt na webech jako sourceforge.net nebo berlios.de.
co?
Fórum › Python
Projekt - Překlad Tkinter
moje angličtina je hrozná, ale něco zvládnu-já bych to bral
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Rad bych pomohl, ale vzhledem k tomu, ze si nejsem jistej, jak moc casu budu mit v nejblizsi dobe na svoje konicky, tak asi nebudu moct pomoct...mel jsem v planu prekladat dokumentaci k Arch Linuxu, taky jsem si pred nedavnem rekl, ze by nebylo na skodu prelozit treba Dive Into Python (to by bylo na dyl, ale mozna by to stalo za to) nebo Byte Of Python - ale to jsou bohuzel plany minimalne od dvou mesicu dopredu (po maturite)...
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Rekl jsem, ze jsem o tom uvazoval, protoze treba Python jsem se naucil nejvic prave diky Byte Of Python (a taky Python Challenge, to je fakt)...pak, kdyz jsem Python uz celkem umel, jsem moc podrobne dalsi tutorialy nestudoval (prosel jsem si nedavno celkem slusne napsany Jak se naucit programovat), ale Byte Of Python mi svym pristupem prislo nejlepsi...asi se na tu knihu zase nekdy podivam a zpetne ji zhodnotim, ale pusobila na me fakt dobre
Kdyz jsem s Pythonem zacinal, koukal jsem se na oficialni prelozeny tutorial a moc se mi to nelibilo, podle me to neni moc dobra ucebnice (zase bych ale musel zpetne prolitnout abych mohl zhodnotit definitivne) - dokonce jsem nekde na pythonsky konferenci videl debatu o pripadny zmene "oficialniho" tutorialu a jeden z moznych navrhu byl prave Byte Of Python...
Takze ja sice vsechny prelozene tutorialy a ucebnice neznam, ale minimalne Byte Of Python mi docela vyjimecnej prisel...koncepce
1) kousek kodu
2) spusteni programu a ukazka vystupu
3) how it works
mi prijde vynikajici a pri uceni hodne efektivni...
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
geon napsal:
Ahoj,
Nem?l by n?kdo z?jem spole?n? p?ekl?dat dokumentaci k Tkinter?
Dali bychom to n?kam na ftp, kde bychom v?ichni znali heslo a ka?d? by si st?hl v?dy aktu?ln? verzi. Anebo l?pe n?jak? svn server, ale to zat?m nem?m mo?nost. Anebo dokonce jako n?jak? projekt na webech jako sourceforge.net nebo berlios.de.
co?
Jj j? bych do toho ?el, i kdy? s moj? aj to nen? ?pln? super, ale je to lep??:)). Phoenix u? n?co p?elo?il d??ve, tak by se to mohlo pou??t taky.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Překlad A na 1 — založil Petr Zbořil
Překlad na P4 — založil 16bit
Překlad programu — založil David Kolibřík
Moderátoři diskuze