Vymazani IE cache (souboru index.dat) – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vymazani IE cache (souboru index.dat) – C / C++ – Fórum – Programujte.comVymazani IE cache (souboru index.dat) – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Polo0
Duch
16. 3. 2007   #1
-
0
-

Mohl by mi nekdo prosim poradit jak mam vymazat IE cache (hlavne obsah souboru index.dat)?

Jedine co jsem nasel je :

http://www.codeproject.com/system/Cleanup_API.asp
http://www.codeguru.com/Cpp/I-N/ieprogram/article.php/c1245/

ale ani jedno se mi nepodarilo zprovoznit.

PLS pomozte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Polo0
Duch
19. 3. 2007   #2
-
0
-

PLSSSSSSSSSSSSSSSSS poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
19. 3. 2007   #3
-
0
-

To Polo: Napiš proč se ti ty zdrojáky nepodařilo zprovoznit?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Polo0
Duch
20. 3. 2007   #4
-
0
-

To midin:

Ten zdrojak na http://www.codeguru.com/Cpp/I-N/ieprogram/article.php/c1245/ jsem uz zprovoznil, ale meze jenom Temporary Internet Files
a u toho prvniho nevim jak na to :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
20. 3. 2007   #5
-
0
-

Ok, co přesně ti to hází za chyby?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Polo0
Duch
20. 3. 2007   #6
-
0
-

To midin: U to http://www.codeproject.com/system/Cleanup_API.asp

nevim jak ty funkce pouzit (jsem programatorska lama)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
20. 3. 2007   #7
-
0
-

To Polo: Vypadá to solidně složitě, pokud se ve WinApi ještě nevyznáš, tak tohle ani nezkoušej... Nevím, háže to moc chyb a myslím, že oni sami tam mají pár chyb, neúmyslně... Zkus se zeptat v příslušné diskuzi na www.builder.cz.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

Vymazani IE cache v C — založil machis

C# Vymazani souboru — založil aTTix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý