Pomoc s kodem – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s kodem – PHP – Fórum – Programujte.comPomoc s kodem – PHP – Fórum – Programujte.com

 

ask@t
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
17. 3. 2007   #1
-
0
-

Dobry den v php nejsem zadny odbornik ale vytvoril jsem tento kod



<?php
$host = "www.google.cz";
$port = 80;
$brute = 'brute.txt';
$fp = FSockOpen($host , $port);
$br = fopen($brute, "r");



if ($br && $fp):
While ($mail = fgetS($br, 128)):
$pozadavek = "GET /search?hl=cs&q=" + $mail + "&btnG=Hledat&lr= HTTP/1.1/n
Host: www.google.cz/n
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2/n
Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5/n
Accept-Language: cs,en-us;q=0.7,en;q=0.3/n
Accept-Encoding: gzip,deflate/n
Accept-Charset: windows-1250,utf-8;q=0.7,*;q=0.7/n
Keep-Alive: 300/n
Connection: keep-alive/n
Referer: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=$mail&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=/n";
FPutS($fp, $pozadavek);

while ($line = FgetS($fp,128)):
if (ereg("false",$line)):
echo $mail;
break;
endif;
endwhile;
endwhile;
endif;
fclose($br);
php?>

Tento kod by mel ze souboru brute.txt na kazde radce vzit jeden string a ten dosadit do dotazu.A pokud bude nekde v odpovedi slovo false tak ten string vypise.Problem je, ze kdyz soubor ulozim jako index.php a pres prohlizec ho spustim tak to hlasi ze neprisla odezva ze serveru.<a kdyz je tam jiny .php tak to funguje normalne>.Muzete mi pomoci?
diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
17. 3. 2007   #2
-
0
-

To ask@t: na prvi pohlad som si vsimol znacku "php?>" . . .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s kodem — založil Shockwave

Exception, pomoc s kodem — založil shockwave

Pomoc s kodem, subquery, ALL — založil shockwave

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý