Problém s kompilací v dev-c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s kompilací v dev-c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s kompilací v dev-c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kessler
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 3. 2007   #1
-
0
-

Prosím o radu. Zkouším zkompilovat první program s knihovnou Glut podle seriálu GLUT (3): práce s okny (a ostatní díly). Jen jsem zkopíroval první uvedený zdrojový kód, připojil jsem knihovny:

libglut32.a glut32.lib libglut.a libopengl32.a

a podle tohoto článku jsem změnil kompilační příkaz na:

gcc -o glut03_1.exe glut03_1c.c -I lib -l opengl32 -l glut32 -mwindows

I přesto mi kompilátor programu Dev-C++ vypisuje chyby:

C:\AAPracovní\Honza\Dev- C++\Programy\Nová složka\gcc glut03_1c.c: No such file or directory.
C:\AAPracovní\Honza\Dev- C++\Programy\Nová složka\Makefile.win [Build Error] [main.o] Error 1

Už dlouho se to snažím vyřeši, ale na nic jsem nepřišel. Prosím aby mi někdo kdo tomu rozumí poradil co s tím.
Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Peter D.0
Expert
18. 3. 2007   #2
-
0
-

ja takto neprekladam, ale v chybe sa píše že nenašlo glut03_1c.c , možno tam treba glut03_1c.cpp ale to len strieľam

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Alim
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 3. 2007   #3
-
0
-

To Kessler:

Musíš si nejdřív Glut nainstalovat do Dev-C++ a nastavit projekt, návod je třeba zde: http://pele.gzk.cz/node/26 když si stáhneš z těch stránek archiv .zip, tak ho rozbal, a ten soubor je další archiv, přidej mu příponu .tar a znovu rozbal. Až na tuhle drobnost super návod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Problé s kompilací dev++ — založil miguel

Problém s kompilací — založil mk102

Problém s kompilací — založil dexter24

Problem s kompilaci — založil aTTix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý