Po startu PC na monitor nedorazí žádný signál – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Po startu PC na monitor nedorazí žádný signál – Hardware – Fórum – Programujte.comPo startu PC na monitor nedorazí žádný signál – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jakub0
Super člen
18. 3. 2007   #1
-
0
-

Monitor funguje, grafická karta běží, napájení do všeho běží, ale stejně se po startu PC nic na monitoru nezobrazí. Napadlo mě, jestli to nebude základní deskou nebo slabým zdrojem, proto jsem zkoušel vypojit nepotřebné mechaniky, vymazat BIOS, trochu jsem si hrál i s jumperama a vyměnil baterku, avšak nic nepomáhá. Deska je velmi stará, reflashovat BIOS asi nepůjde. Nenapadá prosím někoho co bych mohl ještě zkusit, krom koupě nové desky? Díky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Reklama
Reklama
xp0
Věrný člen
18. 3. 2007   #2
-
0
-

nemůže být špatný datový kábl? nebo problém v konektoru - třeba špatně zastrečený, u mé starý ati 9250 se musel přišrobouvat jen jeden šroubek a pořádně utáhnout jinak to nejelo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Jakub0
Super člen
18. 3. 2007   #3
-
0
-

To xp: Jestli myslíš kábl monitor-GK, tak tam je vše v pořádku - testováno na jiném kompu, jinak MB normálně startuje, jako to dělala předtím(kontrolky svítí, bootuje se HD), akorát se prostě nic nepošle GK, kterých jsem zkoušev víc a každou do jinýho slotu. Jinak siťovka se chová taky nějak divně, bliká nějaký chybový hlášení. Možná se potentovala komunikace sloty(PCI, AGP, ISA) - chipset.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Jakub0
Super člen
19. 3. 2007   #4
-
0
-

A ještě jednu věc bych chtěl prosím vědět. Pokud je poškozený procesor, tak ani MB naběhne? Mohl bych si to zkusit, ale když už mám všechny ty CPU krásně podmázlý. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
xp0
Věrný člen
19. 3. 2007   #5
-
0
-

ještě můžeš zkontrolavat zda není zoxidovaný slot pro grafiku, ikdyž by neměl být, zkoušel jsi vytáhnout tu síťovku? klávesnice svítí? jinak ti ještě můžu doporučit položit tento dotaz na http://forum.pctuning.cz/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Vacek
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 5. 2010   #6
-
0
-

Mám tentýž problém,vše je zapojné správně,apc běží jak má,dříve monitor byl zapojen na tento pc nyní však ať zkouším co zkouším,monitor čeká na signál,kabely zapojeny správně,funkční,monitor běží,ale signál žádný,zkoušel jsem i nastavení monitoru,ale nic nepomohlo,také nevím už co s tím

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.179.–
marioff0
Expert
12. 5. 2010   #7
-
0
-

Pokud je poškozený procesor, tak ani MB naběhne?

vacsina dosiek sa zapne, ale nic sa nedeje... vypnut ide len dlhym podrzanim on-off tlacitka

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
John-Clark
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
21. 7. 2011   #8
-
0
-

Ahoj.

Mám podobný problém. Deska intel D845. Po zapnutí pc nejde signál do monitotu. Kabely i monitor je ok ( KVM ). Pokud ovšem zmáčknu resetovací tlačítko vše začne fungovat normálně. Nabootojí se win xp. Systém je pak naprosto stabilní.Podotákým ze grafika je integrovaná a deska nemá AGP ( jen PCI ). Předem díky za odpověď 

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.110.–
Tomáš Trejbal
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
22. 4. 2013   #9
-
0
-

#7 marioff

Blbost, pokud procesor neodpovídá byť na jednom pinu tak se MB nerozběhne - procesor nemá jak počítat a tím pádem mu MB nerozumí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.175.–
Daniel
~ Anonymní uživatel
67 příspěvků
28. 6. 2013   #10
-
0
-

Mám tentýž problém, zapnu PC a nejde monitor a klávesnice. Kabely jsou dobře zapojené...nevím co s tím, prosil bych o radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.97.–
Oriss
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 11. 2014   #11
-
0
-

Mel jsem podobny problem.. Vse se zobrazovalo do chvile nez nabehl windows.. Vyresil jsem to odstranenim windowsackych ovladacu v nouzovym rezimu

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.149.–
ing0
Stálý člen
17. 11. 2014   #12
-
0
-

ja som pred nedavnom riesil tiez tento problem, no nastastie som mal po ruke nahradnu grafiku

po jej vymene vsetko nabehlo bez problemov

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Monitor — založil JMM

Monitor-serveru.cz — založil michalek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý