Pls help – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pls help – C / C++ – Fórum – Programujte.comPls help – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Ninus0
Duch
18. 3. 2007   #1
-
0
-

#include<iostream.h>
#include<stdlib.h>

const int kariet = 52;
const int karietFarby = 13;
enum farba { trefa, karo, srdce, pika};

struct karta {
farba f;
int body;
};

void init_Balik(karta []);
void vypis_Balik(karta []);
void zamiesaj_Balik(karta []);
void vypisKartu(karta);

void init_Balik(karta Balik[]){
for(int i = 0; i < kariet; i++) {
Balik[i].f=(farba)(i / karietFarby); // bez pretypovania da varovanie
Balik[i].body = 1 + i % karietFarby;
} // for
} //init_Balik

void zamiesaj_Balik(karta Balik[]){
for(int i = 0; i < kariet; i++) {
int poz = rand() % kariet;
karta k = Balik[poz];
Balik[poz] = Balik[i];
Balik[i] = k;
} //for
} // zamiesaj_Balik

void vypisKartu(karta k){
switch(k.body) {
case 1: cout << "A"; break;
case 11: cout << "J"; break;
case 12: cout << "Q"; break;
case 13: cout << "K"; break;
default: cout << k.body; break;
} // switch
switch(k.f) {
case trefa: cout << "T"; break;
case karo: cout << "K"; break;
case srdce: cout << "S"; break;
case pika: cout << "P"; break;
default: cerr << "Chybna farba!"; exit(1);
}//switch
cout << " ";
} // vypisKartu

void vypis_Balik(karta Balik[]){
for(int i = 0; i < kariet; i++) {
if (i % karietFarby==0) cout << endl;
vypisKartu(Balik[i]);
} // for
cout << endl;
} // vypis_Balik

int main() {

karta Balik[kariet];

init_Balik(Balik);
vypis_Balik(Balik);
zamiesaj_Balik(Balik);
vypis_Balik(Balik);

return 0;

}

ked spustim program tak mi naskoci obrazovka ale len na sekundu a ani tam neviem nic zadat..co s tym??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
18. 3. 2007   #2
-
0
-

Kde jsi to vyhrabal? iostream.h se uz davno nepouziva, ale budiz. Pokud ti jden jen o zastaveni behu programu, tak dej na radek pred return 0; cin.get();(popr. 2x).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ninus0
Duch
24. 3. 2007   #3
-
0
-

To Jura:
no berieme to na cviceni...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
24. 3. 2007   #4
-
0
-

V pohode, jen me to docela prekvapilo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

C# , Help pls.. — založil Morf

PLS HELP !!! — založil leon

C# help pls.. — založil Morf

Help pls — založil Labe

PLS help! — založil H@rm

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý