Prosim o radu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prosim o radu – CSS – Fórum – Programujte.comProsim o radu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

takinoo0
Newbie
22. 3. 2007   #1
-
0
-

Ako śa dá spraviť aby bolo pozadie divu(<div>)priehľadné(filter: alpha(opacity:40);)keď je kurzor myši mimo plochy divu?
Prosím poraďte.Dá sa to spraviť aj pomocou CSS???????

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
22. 3. 2007   #2
-
0
-

Tak aby to fungovalo ve Foxu i IE to budes muset udelat prez JS. A tu pruhlednost pogogli ("css transparency")

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Petomen0
Duch
23. 3. 2007   #3
-
0
-

To takinoo: Zdravim ... neviete niekto jak mam spravit aby text bol od okraja niekolko px vzdialeny? kuknite http://peniaze.hustej.net/http://peniaze.hustej.net/ text mam na obrasku .... :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Jurových0
Stálý člen
23. 3. 2007   #4
-
0
-

No to sa dá pomocou margin a padding. Ak pracuješ s css, tak by si to mal vedieť. Google pomáhaj!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kto sa smeje naposledy, ten má dlhé vedenie.
takinoo0
Newbie
26. 3. 2007   #5
-
0
-

niečo také ako je na tejto stránke jak je anketa

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
26. 3. 2007   #6
-
0
-

ved jednoducho. HTML:



...
<div id="zmena_farby">
skus najsta a farba sa zmeni.skus najsta a farba sa zmeni..
</div>
...


CSS:


...
#zmena_farby {
background-color: White;
}
#zmena_farby:hover {
background-color: Orange;
}
...


Neskusal som to ale taky je princip.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
takinoo0
Newbie
26. 3. 2007   #7
-
0
-

tak toto ma nenapadlo ale vyskúšam to.Ja som sa to snažil riešiť pomocou JS ale takto to bude lepšie.Diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Návštěvník
30. 3. 2007   #8
-
0
-

V internet exploreru to vsak nebude fungovat -- ten podporuje hover jen u malo elementu (mozna jen u a).
Slo by k tomu pridat JS:
HTML

...

<div id="zmena_farby">
skus najsta a farba sa zmeni.skus najsta a farba sa zmeni..
</div>
...

CSS
...

#zmena_farby {
background-color: White;
}
#zmena_farby:hover, .hover {
background-color: Orange;
}
#zmena_farby /* Pro IE hover */ {
background-color: expression(
this.onmouseover = function() { this.className += ' hover'; },
this.onmouseout = function() { this.className = this.className.replace(' hover', ''); }
);
...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
takinoo0
Newbie
12. 4. 2007   #9
-
0
-

A prosím neviete mi to niekto prerobiť tak aby sa nemenila farba, ale po odídení myši z divu aby sa zapol filter alpha (opacity: 40). Prosím je to veľmi súrne!! Dikes veľmi pekne.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
takinoo0
Newbie
28. 4. 2007   #10
-
0
-

nikto nič????

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
29. 4. 2007   #11
-
0
-

To takinoo: action efekt po ukončení hoveru bude umět až CSS 3, takže teď s tím nic neuděláš. Potřebuješ JS :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
New Media Enthusiast[br] http://about.me/lukaschadraba
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Prosím o radu! :) — založil brunoczech

Prosím o radu — založil Michal

Prosím o radu — založil orei

Prosím o radu — založil majkl

Prosím o radu — založil mathias

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý