Ahojte. Na jenom webu jsem videl ze tam je zobrazen aktualni datum jmenodne,mesic,den,rok tak sem kuknul do zdrojaku ze bych si to jako okopcil ale je tam zadrhel ze to je anglicky web a pro poradove cislovky pouzivaji 1st , 2nd , 3rd a "th" pro dalsi. prepsat anglicke dny na ceske nebo prehodil den s mesicem zvladnu jenze nevim jak odstranit to jejich pismenove oznaceni cislovek a jak tam nastavit aby se to ridilo podle ceskeho casoveho pasma. Nevim co muzu odmazat a co ne. Poradil by mi nekdo jak to poupravit popripde kde bych nasel uz neco hotoveho? toto je ten kod
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function getCorrectedYear(y) {
if (y<70) return (2000+y);
if (y<1900) return (1900+y);
return y;
}
var lmod = new Date();
var m;
var lm=lmod.getMonth();
if (lm==0) m="January";
if (lm==1) m="February";
if (lm==2) m="March";
if (lm==3) m="April";
if (lm==4) m="May";
if (lm==5) m="June";
if (lm==6) m="July";
if (lm==7) m="August";
if (lm==8) m="September";
if (lm==9) m="October";
if (lm==10) m="November";
if (lm==11) m="December";
var myDays= ["Sunday","Monday","Tuesday","Wednesday","Thursday","Friday","Saturday","Sunday"];
thisDay=myDays[lmod.getDay()];
var yearstr = getCorrectedYear(lmod.getYear());
var dn = lmod.getDate();
if (dn==1){ dn = "1st";}
if (dn==2){ dn = "2nd";}
if (dn==3){ dn = "3rd";}
if (dn>3){ dn = dn+"th";}
var outstr = thisDay + ", "+ m + " " + dn + ", " + yearstr;
NumOfMinutes = 3;
CountActive = true;
CountStepper = -1;
DisplayFormat = "within next <span class='greenedprice'>%%M%%:%%S%%</span> minutes";
FinishMessage = "<span class='greenedprice'>NOW</span>";
function ShowBonusPack(){
bp = window.open("bonus_pack.php", "bonuspack", "a, 'o', 'menubar=no, toolbar=no, location=no, scrollbars=yes, resizable=no, status=no, width=530, height=550'");
}
// -->
</script>
Nevim proc je tam ten bonus_pack.php ale to myslim muzu smazat. tady je ten web: http://www.internetmilliondollars.com/?hop=imd1000000
Predem dik za radu ci pomoc
P.S. nesnazim se delat reklamu na ten web, nasel sem ho uplne nahodou tak snad mi to tu nikdo nesmaze.