Uprava kodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Uprava kodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comUprava kodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

david
~ Anonymní uživatel
177 příspěvků
23. 3. 2007   #1
-
0
-

Ahojte. Na jenom webu jsem videl ze tam je zobrazen aktualni datum jmenodne,mesic,den,rok tak sem kuknul do zdrojaku ze bych si to jako okopcil ale je tam zadrhel ze to je anglicky web a pro poradove cislovky pouzivaji 1st , 2nd , 3rd a "th" pro dalsi. prepsat anglicke dny na ceske nebo prehodil den s mesicem zvladnu jenze nevim jak odstranit to jejich pismenove oznaceni cislovek a jak tam nastavit aby se to ridilo podle ceskeho casoveho pasma. Nevim co muzu odmazat a co ne. Poradil by mi nekdo jak to poupravit popripde kde bych nasel uz neco hotoveho? toto je ten kod

<script language="JavaScript" type="text/javascript">

<!--
function getCorrectedYear(y) {
if (y<70) return (2000+y);
if (y<1900) return (1900+y);
return y;
}
var lmod = new Date();
var m;
var lm=lmod.getMonth();
if (lm==0) m="January";
if (lm==1) m="February";
if (lm==2) m="March";
if (lm==3) m="April";
if (lm==4) m="May";
if (lm==5) m="June";
if (lm==6) m="July";
if (lm==7) m="August";
if (lm==8) m="September";
if (lm==9) m="October";
if (lm==10) m="November";
if (lm==11) m="December";
var myDays= ["Sunday","Monday","Tuesday","Wednesday","Thursday","Friday","Saturday","Sunday"];
thisDay=myDays[lmod.getDay()];
var yearstr = getCorrectedYear(lmod.getYear());
var dn = lmod.getDate();
if (dn==1){ dn = "1st";}
if (dn==2){ dn = "2nd";}
if (dn==3){ dn = "3rd";}
if (dn>3){ dn = dn+"th";}
var outstr = thisDay + ", "+ m + " " + dn + ", " + yearstr;

NumOfMinutes = 3;
CountActive = true;
CountStepper = -1;
DisplayFormat = "within next <span class='greenedprice'>%%M%%:%%S%%</span> minutes";
FinishMessage = "<span class='greenedprice'>NOW</span>";

function ShowBonusPack(){
bp = window.open("bonus_pack.php", "bonuspack", "a, 'o', 'menubar=no, toolbar=no, location=no, scrollbars=yes, resizable=no, status=no, width=530, height=550'");
}
// -->
</script>


Nevim proc je tam ten bonus_pack.php ale to myslim muzu smazat. tady je ten web: http://www.internetmilliondollars.com/?hop=imd1000000
Predem dik za radu ci pomoc

P.S. nesnazim se delat reklamu na ten web, nasel sem ho uplne nahodou tak snad mi to tu nikdo nesmaze.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jiří0
Stálý člen
23. 3. 2007   #2
-
0
-



<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function getCorrectedYear(y) {
if (y<70) return (2000+y);
if (y<1900) return (1900+y);
return y;
}
var lmod = new Date();
var m;
var lm=lmod.getMonth();
if (lm==0) m="leden";
if (lm==1) m="únor";
if (lm==2) m="březen";
if (lm==3) m="duben";
if (lm==4) m="květen";
if (lm==5) m="červen";
if (lm==6) m="červenec";
if (lm==7) m="srpen";
if (lm==8) m="září";
if (lm==9) m="říjen";
if (lm==10) m="listopad";
if (lm==11) m="prosinec";
var myDays= ["neděle","pondělí","úterý","středa","čtvrtek","pátek","sobota","neděle"];
thisDay=myDays[lmod.getDay()];
var yearstr = getCorrectedYear(lmod.getYear());
var dn = lmod.getDate();

var outstr = thisDay + ", "+ dn + ". " + m + " " + yearstr;

// -->
</script>



a pak kamkoli do textu vlož :


<script language="JavaScript" type="text/javascript">document.write(outstr);</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Jiří0
Stálý člen
23. 3. 2007   #3
-
0
-

zapomněl jsem dodat: takto to vypisují na té stránce co jsi na ni nechal odkaz...

a výstup jsem trochu upravil podle našeho tvaru: pátek, 23. březen 2007

ale existují i lepší způsoby jak zobrazit správný datum... např php apod... toto ti totiž zobrazí datum co máš uložený v pc... (a ten nemusí být správný) ale jinak mi to funguje... minimálně jsem to ozkoušal v ie6, ff2 a opeře 9

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
david
~ Anonymní uživatel
177 příspěvků
23. 3. 2007   #4
-
0
-

To ench: mockrat dekuju. funguje mi to

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Úprava kódu — založil vesi

Úprava vstupního kódu — založil Draffix

Uprava kodu coocie — založil Vlček

Excel úprava kodu — založil ferar360

Úprava XML kodu — založil MaxDJs

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý