Postupne meniaca sa farba odkazu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Postupne meniaca sa farba odkazu – CSS – Fórum – Programujte.comPostupne meniaca sa farba odkazu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

takinoo0
Newbie
23. 3. 2007   #1
-
0
-

Ako sa dá spraviť aby sa po prejetí myši(hover) menila farba odkazu??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lboš Marek0
Newbie
25. 3. 2007   #2
-
0
-

kdybys trochu hledal tak to najdeš. Ale jinak se to dá třeba udělat takto:
<style>
#menu a
{
display: block;
color: white;
width: 150px;
color: white;
margin-left: -20px;
padding: 5px;
line-height: 1em;
}
#menu a:hover
{
color: white;
background-color: #5EB8E6;
width: 150px;
}
#menu a:visited
{
color: white;
}
#menu a:visited
{
color: white;
}
</style>
to máš css styl a pak do bidy napíšeš třeba tohle:
<div id="menu"> tady bude odkaz</div>
tento scc kód ti udělá že menu bude zarovnané v bloku, odkaz bude bílý a po najetí se ti změní pozadí odkazu. V případě že bys chtěl aby pozadí zůstalo stejné tak si tam dej tohle:

#menu a:hover
{
color: blue;
}
* Samozřejmě hodnoty si změň podle potřeby :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
takinoo0
Newbie
25. 3. 2007   #3
-
0
-

To dinkin:

toto som vedel ale ja chcem vedeť že keď niekto myšou prejde cez odkaz aby sa farba menila napríklad z červenej na zelenú a potom na modrú.Všetko to má byť "hover".

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
25. 3. 2007   #4
-
0
-

To takinoo:
Pokial viem, tak sa to v CSS spraviť nedá. Mylím ale, že pomocou JavaScriptu sa niečo podobné dá dosiahnuť.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
25. 3. 2007   #5
-
0
-

To takinoo: a to za to IMHO nestojí

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Postupne nacitani cisel — založil Proxymus

Výpis čísel postupně — založil vanasi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý