Chci být redaktor – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chci být redaktor – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comChci být redaktor – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

dinkin
~ Anonymní uživatel
33 příspěvků
24. 3. 2007   #1
-
0
-

sssssssssss

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
24. 3. 2007   #2
-
0
-

budeš muset chvíli počkat, v současné době probíhají práce na nové verzi webu a Curo nemá moc času

PS: jedná se o širší spektrum redakčních systémů nebo jen php&mysql?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dinkin
~ Anonymní uživatel
33 příspěvků
24. 3. 2007   #3
-
0
-

no myslel jsem návody na jejich instalaci atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
24. 3. 2007   #4
-
0
-

To dinkin: já vím, ale na to jsem se neptal

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Lboš Marek0
Newbie
25. 3. 2007   #5
-
0
-

aha v tom případě nevím co jsi myslel:(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
25. 3. 2007   #6
-
0
-

To dinkin: to je jedno

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zdeněk Haták0
Věrný člen
25. 3. 2007   #7
-
0
-

zajímavý dialog

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
(x)HTML & CSS kodér webových stránek → http://manq.name
DeaLer+2
Hero
25. 3. 2007   #8
-
0
-

To Manq: hehe

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dinkin
~ Anonymní uživatel
33 příspěvků
15. 5. 2007   #9
-
0
-

Kdy bude ta nová verze??Rád bych už byl tím redaktorem :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš0
Stálý člen
15. 5. 2007   #10
-
0
-

je pravda ze se ta nova verze tahne uz dlouho

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dinkin
~ Anonymní uživatel
33 příspěvků
16. 5. 2007   #11
-
0
-

tjn. Já věřím že to dá hodně práce ale proč čekat?redaktorem už mě mohli dát dřív a mohli už bejt nějaké články :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
16. 5. 2007   #12
-
0
-

To dinkin:cece nechci bejt neotrlej jo :-D, ale redaktorem nemuze byt preci kazdy :) a kdyz budes lidem radit :) tady na foru .. budes mit lehci postaveni :) budou te uz znat aspo trosku jak pises atd :)) ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
16. 5. 2007   #13
-
0
-

jo přesně tak... a zatím koukam si nezvladnul ani registraci jako běžný uživatel ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
dinkin
~ Anonymní uživatel
33 příspěvků
17. 5. 2007   #14
-
0
-

já jsem byl reglej ale potom jsem myslel, že budu měnit přezdívku tak jsem dal zrušení účtu. Ale pak jsem se rozhodl, že zůstanu u starej a znovu jsem se neregl.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
18. 5. 2007   #15
-
0
-

dinkin píše:#
# já jsem byl reglej ale potom jsem myslel, že budu měnit přezdívku tak jsem dal zrušení účtu. Ale pak jsem se rozhodl, že zůstanu u starej a znovu jsem se neregl.



MUHEHE :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
New Media Enthusiast[br] http://about.me/lukaschadraba
Jan Sedlák0
Expert
12. 6. 2007   #16
-
0
-

To dinkin: Já bych možná předně pořádně zhodnotil, jestli máš čtenářům CO NABÍDNOUT. Jestli tomu dostatečně rozumíš, ale taky, jestli umíš psát. Nevedeš si nějakej blog? Nejseš přispěvatel ještě na jinejch stánkách? Nechceš ukázat, jakej máš sloh?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Jan Bednařík0
Super člen
13. 6. 2007   #17
-
0
-

dinkin píše:#
# no myslel jsem návody na jejich instalaci atd.



Specifikuj to "atd.". Návody na instalaci mají všechny redakční systémy přiloženy a IMHO většinou jsou tak primitivní (vyplnění pár položek ve formuláři), že není třeba se jimi více zabývat. Ale třeba tutoriály, jak na MODx, jak na vlastní template v Joomla, ap. by nebyly naškodu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
Richard Kaliarik0
Super člen
18. 6. 2007   #18
-
0
-

To dinkin: ani nevies ako mi to je strasne luto... novej verzie sa nedockas

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
DeathHumanCZ0
Stálý člen
6. 10. 2007   #19
-
0
-

Nechci zakládat nový topic tak to napíšu sem.
Chci také být redaktor, ale co nejdříve.
Jelikož například teď nebyl zvežejněn žádný článek už týden a já mám o čem psát...
Psal bych hlavně o hrách freewarových...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
6. 10. 2007   #20
-
0
-

To DeathHumanCZ : vetsinu redaktoru nebavi spat ve stare verzi a cekaji na novou :D teda aspon ja

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
DeathHumanCZ0
Stálý člen
6. 10. 2007   #21
-
0
-

Mě baví psát aj v texťáku :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
pin2k0
Stálý člen
6. 10. 2007   #22
-
0
-

Nejlepší na tom všem je, že hodně lidí, co se chtějí stát redaktory chtějí psát o hrách. Trochu jim imho uniká pointa tohoto webu. Jmenuje se to Programujte.com a ne Freewarehry.com etc. Ty recenze o hrách sem přeci jen tak trochu nepatří a web tímhle způsobem tak trochu zaplňují články o hrách, který např. mě vůbec nezajímají. Jenom názor, no flame pls.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
midin0
Věrný člen
6. 10. 2007   #23
-
0
-

To pin2k: Přesně tak. Články o hrách by se zde měly objevovat ojediněle. Osobně bych je vůbec nemusel, info o hrách si raději přečtu např. Bonuswebu, kde (zdejší autoři prominou), mají recenze o trochu vyšší úroveň.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
DeathHumanCZ0
Stálý člen
6. 10. 2007   #24
-
0
-

To je zase pravda...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
DeaLer+2
Hero
6. 10. 2007   #25
-
0
-

To midin: To pin2k: Naprosot souhlasím ... už teď to není server jen o programování a objevujou se tu i články jiného zaměření (např. IT všeobecně, fyzika), ale články o hrách, apod. by se tu neměly objevovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
6. 10. 2007   #26
-
0
-

Já jsem spíše pro to, aby se zde i hry objevily.. i já si občas něco zahraju. Ale je pravda, že samozřejmě v rozumné míře (tak, schválně, kdy naposledy se tu psalo o hrách?).

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
DeathHumanCZ0
Stálý člen
6. 10. 2007   #27
-
0
-

O mafii II :-)
25. 09. 2007

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
6. 10. 2007   #28
-
0
-

To DeathHumanCZ : takže 2 týdny :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
DeathHumanCZ0
Stálý člen
6. 10. 2007   #29
-
0
-

A já to chci změnit...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
6. 10. 2007   #30
-
0
-

To Curo : nj, ale je nutné to poměřovat s články o programování, a ne česově...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
7. 10. 2007   #31
-
0
-

To hrach : ten poměr je dle mého názoru slušný. Za druhé, já jsem již před dlouhu dobou říkal, že bych chtěl portál s celou tématikou IT, i okrajově, ale stále IT.. byla na to i diskuze uvnitř redakce a většina souhlasila.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
DeaLer+2
Hero
7. 10. 2007   #32
-
0
-

To Curo: ona ta většina nemá ani tušení, kam to může vést

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
7. 10. 2007   #33
-
0
-

To Curo : ale jo, ja nerikam ze to je spatny, jen si myslim, ze je dulezite urcit primarni cil. dale si myslim,ze porovnavat kdy naposled vysla recenzce na hru je irelevantni.

ale to, ze by mel byt portal o programovani, neznamena, ze bychom nemeli prijimat refaktory na hry.. :)
takze asi tak, to je muj nazor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
11. 10. 2007   #34
-
0
-

To DeaLer: Pokud se nepletu, i ty si souhlasil....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
DeaLer+2
Hero
11. 10. 2007   #35
-
0
-

To survik1: To se pleteš ... já jsem od začátku proti a nelíbí se mi, že se z programujte stává stále méně kvalitní informační server se stále větším záběrem, který se pomalu blíží proslulému Živě.cz (oni na to alespoň maj kapacitu). Programujte už dávno není e-zin o programování, grafice a internetu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
midin0
Věrný člen
11. 10. 2007   #36
-
0
-

To DeaLer: Naprostý souhlas. Mohl bych to přirovnat k jakékoliv elektronice. Úplně se mi hnusí, když je něco multifunkčního, obsahuje více technologií současně, protože většina z nich potom za moc nestojí. Zive.cz na to kapacitu má a navíc o hrách se nemá potřebu zmiňovat, protože ví, že to za ně udělají jiní a mnohem lépe.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
11. 10. 2007   #37
-
0
-

Není nutné navštěvovat celý server, ale zvolenou rubriku, tam se recenze her, například, nedostanou.
Schválně zavedu statistiku, kdo si jaký článek prohlídl a zaměřím se vás dva, běda, jestli podobné články budete číst :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
DeathHumanCZ0
Stálý člen
11. 10. 2007   #38
-
0
-

To Curo: Ano, to se mi líbý. Ja si myslím že 1- 3 články za tejden někoho nezabije, já jelikož už nekupuji score, tak jen díky programujte třeba vím že se chystá Mafia II.A to je pro mě velice důležité, jelikož 1. díl jsem hrál 5x dokola....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
štěpán
~ Anonymní uživatel
126 příspěvků
11. 10. 2007   #39
-
0
-

To Curo: A neuvažoval jsi někdy (jako duchovní otec Programujte), že potencionální autory odradíš právě množství "balastu" a nekvalitních článků? Chápu, že každý má pomyslnou laťku posunutou někam jinám. Neříkám, že občas článek na odlehčenou v podobě recenze hry je na škodu, ale rozhodně by to nemělo být v takovém množství jako zde :-) chcete-li se věnovat hrám, proč ne. Zkuste oslovit autory článků, jestli nechtějí napsat něco o programování her nebo vytváření grafiky (OpenGL, DirectX apod.). Nebude to snadné, nebudete mít asi tolik čtenářů (nebude to "pro masy"), ale rozhodně si zasloužíte větší pozornost v odborných kruzích než ve stávající podobě. Mezi nejkvalitnější články v poslední době jednoznačně patří seriál "Oracle C++ Call Interface" nebo článek "Regulární výrazy v C/C++"... trochu škoda, že třeba článek o Mafii 2 si přečte v porovnání 3x víc lidí.
Někde na webu jsem četl, že dostáváte knížky k recenzím (stejně jako jiné weby). I to může být odměna pro autory takovýchto (kvalitních) článků :-) ne každý má potřebu psát vlastní blog - na druhou stranu nechce "hazardovat" se svým jménem a obklopit se články o hrách.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
11. 10. 2007   #40
-
0
-

To štěpán : takže zde je spousta článků o hrách?

ale rozhodně by to nemělo být v takovém množství jako zde


(cca 50 článků se věnuje tématice her obecně.. ze 2100 == 2-3%).

nemyslím si, že recenze hry snižuje laťku, tedy dává na vědomí nekvalitní články. To dělají práce nekvalitní články (z jakéhokoliv oboru). Recenze her tu není proto, abychom psali o hrách, ale abychom sem tam někomu řekli něco i o jiném světě, než je on (ale pořád IT). možná budete argumentovat, že mám jít na stránky se hrami. Nechodím tam, nezajímá mě to, jak asi vás, ale sem tam si rád o něčem počtu a třeba i vyzkouším. Navíc hry se _programují_, takže je to asi jako bychom nepsali o programech a celkově samotných programátorech a postupech.

Ale jsem zastánce kvalitních článků a věřím, že se úroveň bude zvětšovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
tommz90
Stálý člen
11. 10. 2007   #41
-
0
-

Curo píše:#
# Není nutné navštěvovat celý server, ale zvolenou rubriku, tam se recenze her, například, nedostanou.#
#Schválně zavedu statistiku, kdo si jaký článek prohlídl a zaměřím se vás dva, běda, jestli podobné články budete číst :))



No, to nebude asi tak přesné ;-) Já nevím jak ostatní, ale vždycky si článek alespoň rozkliknu, ať už je o čemkoli.

A pokud se mluví o nekvalitních článcích, tak bych se být vámi zaměřil spíš na články typu: "Nová verze programu XY, stahujte zde".

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin0
Věrný člen
11. 10. 2007   #42
-
0
-

To Curo: Ale já neříkám, že mě novinky z herního světa nezajímají, rád si počtu, ale raději větší preview než až příliš stručnou novinku s prakticky nulovou informační hodnotou.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
11. 10. 2007   #43
-
0
-

To midin : správně, ale to chci vyloučit i já - nekvalitní články. Ne však herní články, ale jakékoliv nekvalitní články.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Uff
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 10. 2007   #44
-
0
-

Až bude novej web tak mi řekněte. Začal bych seriál o ruby

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin0
Věrný člen
12. 10. 2007   #45
-
0
-

To Curo: No, o to se bojím - o kvalitu herních článků. Protože, jak už jsem psal, při této multifunkčnosti webu a zájmu o to, aby se postihly všechny oblasti související s PC, se snižuje kvalita, tedy alespoň to bývá pravidlem. A taky o časovou dilataci při vydání, takový BonusWeb má články o pěkný kus času dříve.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
12. 10. 2007   #46
-
0
-

To midin : Přečti si pls, co jsem psal. Lidé, jako já, nonusweb a podobné weby nenavštěvujeme, jelikož nás jeho téma nezajímá (stejně jako většina čtenářů bonuswebu nezajímá náš obsah), ale sem tam si zde rád o nějaké hře přečtu (typicky oznámení super očekávané hry, nebo recenze zcela neznámé, či originální).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.184.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
pawlik0
Grafoman
19. 10. 2007   #47
-
0
-

To all: Jestli tady nemají být hry, tak co tady dělají právo, podnikání, významné osobnosti...?!
btw: Hry by tu mohly zůstat, něco málo s programováním společného přece jen mají...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sa Nata A Na. Howgh
DeathHumanCZ0
Stálý člen
19. 10. 2007   #48
-
0
-

To pawlik: Hm, škoda že tu neni ten odkaz "Hlasuj, toto je kvalitní názor" ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
midin0
Věrný člen
19. 10. 2007   #49
-
0
-

To Curo: Chápu tě. Pouze se již po několikáté bojím o kvalitu článků z těchto periferií ryzího IT.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zelenáč0
Posthunter
19. 10. 2007   #50
-
0
-

To midin : A CO to je IT???

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
midin0
Věrný člen
19. 10. 2007   #51
-
0
-

To Zelenáč: Řekni to na rovinu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zelenáč0
Posthunter
19. 10. 2007   #52
-
0
-

Co mám říct na rovinu?

Pouze se již po několikáté bojím o kvalitu článků z těchto periferií ryzího IT.


Z toho vyplývá, že víš, co to je "ryzí" IT.. Já bych to "definovat" nedokázal, tak proto mě zajímá, jestli ty ano.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
midin0
Věrný člen
19. 10. 2007   #53
-
0
-

To Zelenáč: IT je dost relativní pojem, jako ryzí IT beru opravdu jen to, co má co do činění se zpracováním dat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zelenáč0
Posthunter
19. 10. 2007   #54
-
0
-

Tos to upřesnil ;-) Myslím, že podle toho bych teď mohl tvrdit, že hry jsou přímo jádrová oblast, nikoli periferní..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
midin0
Věrný člen
19. 10. 2007   #55
-
0
-

To Zelenáč: Stupidní slovíčkaření. Prostě hry v IT ne :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zelenáč0
Posthunter
19. 10. 2007   #56
-
0
-

midin napsal:
To Zelenáč: Stupidní slovíčkaření. Prostě hry v IT ne :-)


To neberu jako argument. Prostě hry v IT jo :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
midin0
Věrný člen
19. 10. 2007   #57
-
0
-

To Zelenáč: To rozhodně neber. Ber to jako názor ubohého jednotlivce ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
24. 10. 2007   #58
-
0
-

Já myslím, že hry na porgramujte (do jisté míry) patří, nboť jsou také programované. Například by nebylo na škodu napsat o hře tak, že by autor zmínil na jakém typu enginu běží, jaké prvky renderování a vykraslovaní byly použity (z tohoto hlediska je to více k tématu portálu programujte)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
24. 10. 2007   #59
-
0
-

Ještě abych se vyjádřil k tomu, že programujte rozšiřuje své spektrum poskytovaných informací. Je pravda, že když jsem na programujte začínal, tak vycházely především lekce ke kurzům, článkly k seriálům, dnes podlě mě převažují články zpravodajského/informačního charakteru (neříkám, že je to špatně)... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
pawlik0
Grafoman
24. 10. 2007   #60
-
0
-

To Nefaritus : To jsem se alespoň snažil vysvělil výše:
>>>Hry by tu mohly zůstat, něco málo s programováním společného přece jen mají...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
DeaLer+2
Hero
24. 10. 2007   #61
-
0
-

A co třeba pračky a mikrovlnky. Taky se programují, budeme o nich psát? Ano a stejně tak o hrách, ale pouze stylem, který popsal Nefaritus .

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zelenáč0
Posthunter
24. 10. 2007   #62
-
0
-

Proc ne? Serial o tuninguu mikrovlnek by nemusel byt k zahozeni... Mikrovlnka by "naskenovala" jidlo, z netu by stahla informace o delce a zpusobu ohrivani, po skonceni by zahrala Malou nocni hudbu a vytiskla ti Lidovky :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
24. 10. 2007   #63
-
0
-

Asi se mílím... ale pochybuju, že hráže zajímá na hře na jakém enginu běží a tak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Qwertz0
Expert
24. 10. 2007   #64
-
0
-

JMM napsal:
Asi se mílím... ale pochybuju, že hráže zajímá na hře na jakém enginu běží a tak...


to nič, mýliť sa je ľudské ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.7.–
A ja som si myslel, že sa rozídeme v dobrom...
Zelenáč0
Posthunter
24. 10. 2007   #65
-
0
-

To JMM : Tady by ale nemelo byt o hrach pro hrace, nybrz pro programatory.. Tem totiz (alespon u me to tak je) nejde jen ciste o prozitek z hrani. Ja si napriklad casto stopnu hru a premyslim, jak bych ten dany efekt ci treba umelou inteligenci udelal ja..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
DeathHumanCZ0
Stálý člen
24. 10. 2007   #66
-
0
-

To Zelenáč : Jsme 2 nebo spíš byli, to když jsem dělal v GameMakeru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
pawlik0
Grafoman
25. 10. 2007   #67
-
0
-

DeaLer: Myslím, že hry vypovídají o vývoji programování.
Zelenáč: Copak tu není o robotovi, co se směje vtipům? :)

DeathHumanCZ: Já v GM pořád dělám, ale normálně programovat mě začíná bavit víc

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
DeathHumanCZ0
Stálý člen
25. 10. 2007   #68
-
0
-

To pawlik : Tak to jsme taky 2, který "normálně" programovat baví víc....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
mephi0
Expert
25. 10. 2007   #69
-
0
-

mňa baví programovať nenormálne :smile14:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
DeathHumanCZ0
Stálý člen
25. 10. 2007   #70
-
0
-

To mephi : My označuje nenormální programování přes program GameMaker. Jelikož je to takovej WYSIWIG editor na hry.
Ty děláš v GameMakeru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
tmi0
Věrný člen
26. 10. 2007   #71
-
0
-

gamemaker se da pouzivat jako wysiwig, ale kdyz nekdo chce muze celou hru napsat v gamemakeru jako jeden skript volan na zacatku hry ktery by celou hru ridil a s gamemakerovskym interfacem se vubec nezajimal)

ovsem k tematu diskuze: dovolil bych si souhlasti s nazorem ze hry sem patri, protoze s IT urcite spojene jsou - programovat sem zacal prave proto, ze jsem chtel psat vlastni hry, takze je beru jako takovy motivacni prvek co vsechno se da naprogramovat (pozitivni i negativni) ). urcite by bylo dobre rozebirat hry po odobrne strance, ale jsou zde dva problemky: 1) vetsina her neni open-source, takze autor by musel spise spekulovat. ovsem obecne techniky tvoreni her jsou tak nejak zname a hru od hry se principielne zas tolik nelisi (napriklad matice se nasobi porad stejne) ), takze rozebirat kazdou hru by asi bylo zbytecne.
2) nechci pusobit arogante ale prijde mi ze vetsina kurzu a serialu tady se venuje spis zacatkum a uvodum programovani a hry (predevsim hry s pseudoAI) jsou prece jen trochu pokrocilejsi vec. nemuzu nikoho z Vas soudit jen na zaklade prispevku ve foru, ale reknete, kdo z vas vi jak funguje A*???
(pozn.: A* neboli A-star je algoritmus na hledani nejkratsich cest...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Frosty
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
26. 10. 2007   #72
-
0
-

Prosím, držte se tématu diskuze, jinak vám toto vlákno rozdělím na dvě.
-----------
Viz Pravidla!

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.88.–
* Šéfkorektor *
DeaLer+2
Hero
26. 10. 2007   #73
-
0
-

To tmi : Mno, něco málo o A* vím a myslím, že po chvilce studování dalších informací bych ho dokázal napsat.

BTW: promiň Frosty

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zelenáč0
Posthunter
26. 10. 2007   #74
-
0
-

Téma diskuze??? :smile3:

dinkin napsal:
sssssssssss

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Frosty
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
27. 10. 2007   #75
-
0
-

Zelenáč napsal:
Téma diskuze??? :smile3:

dinkin napsal:
sssssssssss

No myslím, že vzhledem k tvému avatarovi si s dinkinem můžete podat ruku :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.88.–
* Šéfkorektor *
tmi0
Věrný člen
27. 10. 2007   #76
-
0
-

To DeaLer : tak to 'neco malo' napis). a jestli pak bys umel napsat jeste formalni dukaz spravnosti dijkstrova algoritmu?)

a vzdyt my se k tematu stale vyjadrujeme, pouze se ovsem vytvoril jakysi asociacni retezec: chi byt redaktor -> chci psat o hrach -> ma se vubec psat o hrach, pokud ano jak? -> da se vubec o hrach psat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Redaktor — založil Radim Krsička

Redaktor — založil Lexter

Grafik a Redaktor — založil kacer007

Nej redaktor — založil Vojta

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý