Flash vs. překrývání – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Flash vs. překrývání – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comFlash vs. překrývání – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal0
Newbie
24. 3. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, mám jeden problém, a to ten, že chci na stárnky umístit flash, ale potřebuji aby přez něj šel hodit normálně v php nebo html text. Ale ten vložený flash se tím nedá překrýt, ať dělám co dělám, tka je vždy úplně nahoře...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
amatérský webkoder http://cosh-boy.cz
Reklama
Reklama
24. 3. 2007   #2
-
0
-

nepoužívej F L A S H! To je to nejhorší co můžeš udělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jsem puntičkář!
Martin Žák0
Stálý člen
30. 3. 2007   #3
-
0
-

Mole píše:#
# nepoužívej F L A S H! To je to nejhorší co můžeš udělat.



Kvalitní příspěvek...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
6. 5. 2007   #4
-
0
-

To cosh-boy: s flashem sice nepracuji, ale nešlo by to provést pomocí z-indexu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
FIDO
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
7. 5. 2007   #5
-
0
-

To Mautinek: nelze ... flash je vzdy nahore

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
hr. Anostaj
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 7. 2007   #6
-
0
-

musíš použít parametr wmode="transparent", potom se flash chová dle nastaveného z-indexu.
Aby to šlo na všech browserech, musíš wmode dát jednou jako samostatný tag <param>, jednou jako atribut tagu <object>
Například

 <object type="application/x-shockwave-flash" data="flash.swf" width="100" bgcolor="#ffffff" height="100" wmode="transparent">

<param name="movie" value="flash.swf" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
</object>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Překrývání obrázků — založil Thomas

Překrývaní groupbox — založil wreis33

Překrývání Metod — založil Michal

Překrývání v JComponent — založil David

Překrývání intervlů — založil Petr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý