Docela by mě zajímalo jak často portál programujte navštěvujete napiště mi sem :
1) Kolikrát denně sem vlezete
2) Jak dlouho tady jste
3) A u čeho strávíte nejvíc času ...
4) Najvštěvujete portál programujte nejčastěji nebo máte nějaké stránky (podobné portálu programujte), které navštěvujete více.
1) Já tak 2x - 3x denně
2) Jsem tady tak cca 30 min.Většinou si nechám stránku zminimalizovanou v dolní liště a vždy jí jen otevřu a aktualizuju jí aby se mi objevili nový příspěvky a odpovědi na fóru. ;)
3) Sem tam přečtu nějaký článek, ale víc času strávím u fóra.
4) Stránky navštěvuju asi nejčastěji ....
Fórum › Návrhy na vylepšení
Navštěvovanost
zkus to dát do Offtopic ;-)
1)x-krat
2)stále ked som na pc
3)pozerám forum, citam clanky...
4)najviac
Nebudu odpovídat v bodech, pak když to pročítám, zapomínám, jaké byly otázky :D
Tak prostě a jednoduše jsem tu pořád, když zrovna nejsem ve škole nebo tak něco. Já jaksi musím, když to tady na mě všechno stojí, tedy aspoň to hlavní - články.
1.) 1x
2.) 20min - 1hod, záleží na obsahu, dneska tu nic není
3.) články
4.) určiě ne, ale ty další se netýkají programování: www.blisty.cz (doporučuju!), aktualne.cz, grower.cz :), veda.cz, fyzweb.mff.cuni.cz (též mohu velmi doporučit), www.ian.cz (taky gut!), je toho dost, i wiki, tam furt něco checkuju
1. 3-4(-5-6)
2. pokym neprecitam vsetko nove vo fore + nejaky ten clanok ked pribudne
3. forum (starsie clanku uz mam precitane takze uz navstevujem len forum)
4. inde chodim len ked nieco potrebujem na programujte.com chodim stale
Doufám, že sem budete chodit i po vydání nové verze, která již nebude tak graficky.. grafická :) Ale spíše holá textová :)) - zaměřeno na obsah.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
samozřejmě že budou;-)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Jacob: Neměj strach, žádný současný obsah nezmizí;) Bude se pouze vylepšovat;)
Doufám, že sem budete chodit i po vydání nové verze, která již nebude tak graficky.. grafická :) Ale spíše holá textová :)) - zaměřeno na obsah.
prave naopak ja osobne to skor uvitam
To Decide: těch termínů je asi 20 ... Curo si nějakej vybere :D
Wow! To si teda myslím, že by si tenhle portál nákou pořádnou grafiku zasloužil (třeba teďka je to perfecto!)!
To Colpik: je to řečený dost s nadsázkou ... grafika tam je, ale je to víc decentní (prostě méně je někdy více), ale nikdo nečeká, že s tím budete všichni spokojeni
Řekl bych že na grafice nezáleží tak jako na obsahu ... Takže ti co jsem chodí a chodili do teď jsem budou chodit. Alespoň podle mě já bych teda neposuzoval portál jenom podle grafiky samozdřejmě že se na tu stránku musí dát vůbec koukat, ale když je tam pěknej obsah grafiku to kreje.;)
To Jacob: a nebo ta grafika kreje obsah a to je pak horší :D
grafika nieje vsetko ... v noevje verzii to vyzera odbornejsie a prehladnejsie
http://jakub.lajmon.name
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze