Slax – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Slax – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comSlax – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

sa54d
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
25. 3. 2007   #1
-
0
-

mam problem.stiaholsom si slax live cd.napalil som ho.ked som restartoval pocitac a ked nabehly informacie o teplote procesor.... atd. stlacil som F10 F10 aj F12(postupne);no normalne mi nabehol windows.
na www.slax.org je napisane toto:
Third way how to boot from the CD is by starting DOS and using linux.bat program from SLAX CD.
vosiel som do cd-cka(normalne cez windows)a ked som spustil subor linux(MS_DOS BATCH FILE) vyskocilo take cierne okienko nieco rychlo preskocilo, chvilu nic a potom naskocilo:
Data error reading device
Abort,retry,fail?

a nic sa nedeje.pls poradte mi.dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
25. 3. 2007   #2
-
0
-

To sa54d: Musíš si v BIOSu nastavit primární BOOTování z cdromky a sekundární z HDD a pak jen nechat LiveCD v mechanice a restartovat PC. Mělo by to naběhnout. Slax používám jako LiveCD už pár let a nemám s ním problémy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
open your eyes... open your source...

Petr Hartl0
Grafoman
25. 3. 2007   #3
-
0
-

nemusí. zkus zmáčknout F9 pokud nic tak F10 atd. mě to takhle funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Alan0
Věrný člen
25. 3. 2007   #4
-
0
-

a nebo maškat F8 a vybrat ATAPI CD-ROM ;) . Jo a to CD nesmíš vypálit jako datové CD, ale jako obraz CD;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
25. 3. 2007   #5
-
0
-

Já Slax zapínám stejně jako Dracker a je to bez problémů.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–

sa54d
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
25. 3. 2007   #6
-
0
-

problem bol v mojej dvd mechanike.dal som to do cd-rw a uz to ide.lenze:ked sa prihlasim napisem "startx" objavi sa cierna obrazovka a lavy horny roh je biely,tam sa daju pisat prikazy.stlacil som:ctrl+alt+plus a naskocili take biele trojuholniky pretiahnute cez obrazovku.tam sa neda nic robit.co s tym?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
25. 3. 2007   #7
-
0
-

zadal si predtym prikaz "xconf" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
sa54d
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
26. 3. 2007   #8
-
0
-

ano zadal som
ale napise to toto:
...chmod:cannot acess etc/x11/xinit/xinitrc.kde
no such file or directory ,cannot run auto config.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sa54d
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
1. 4. 2007   #9
-
0
-

uz to ide.problem bol v cd-cku.este sa chem spytat:ked live cd nainstalujem na pevny disk bude nejak obmedzena od normalnej distribucie? alebo tam iba nebude tolko programov

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
28. 4. 2007   #10
-
0
-

To sa54d:pokud chceš linux instalovat, tak se na slax vykašli. spíš nainstaluj třeba kubuntu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Slax linux-g++ — založil Alan

Instalace SLAXu — založil Vojta

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý