Systémová služba – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Systémová služba – C / C++ – Fórum – Programujte.comSystémová služba – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
machis0
Newbie
25. 3. 2007   #1
-
0
-

Mohl by mi nekdo prosim poradit jak vytvorit systemovou sluzbu, ktera by v pravidelnych intervalech provadela nejake ukoly.
V jazyce C/C++

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
sn3d0
Věrný člen
26. 3. 2007   #2
-
0
-

Neprogramujem na windowsoch ale aby neostala tvoja prosba vyslisana...

No nakodit systemovu sluzbu pre Windows iba v cistom API je trosku hardcore.Skor by som siahol po nejakom develop toole ako VisualC++ express alebo nejakom komercnom ako BuilderC++ ktore dokazu vtvorit projekt ako service alebo najlebsie po .NETe. Usetri ti to velmi vela casu a nervov.. Ale inac ak mas znalosti COMov tak mozes pouzit WMI.. tam je class na to.Taktiez mozes mrknut na :http://www.codeproject.com/system/cntservice.asp je to uz hotova vec ktoru len implementujes do svojho projektu.

Services sa daju robyt roznym sposobom.Je na tebe aku volbu si vyberies. Ja by som vyberal tu s ktorou je najmenej roboty.Predsa len clovek radsej nech sa trapy s funkcionalitou svojo kodu a nie s tym ako to spravit na service..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
machis0
Newbie
3. 4. 2007   #3
-
0
-

mohli by jste mi nekdo poradit jak spustit sys. sluzbu?

vytvoril jsem ji v C++ Builderu 6, pak jsem ji soustil v prikazovvem radku s prepinacem /install, ale nezobrazi se mi v
OvladaciPanel->NastrojeProSpravu->Sluzby

PLS poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 158 hostů

Podobná vlákna

Systémová hlasitost — založil vdolek

Systémová ikona — založil xeonikx

Sluzba WIN — založil Misiak

GetIp() (sluzba tcp) — založil I.

Služba - logování vyjímek — založil hlucheucho

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý