No fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!! Ta vooooooobr reklama na hlavni strane nahore je hnuuuuuuuuuusnaaaa!!!
Fórum › Návrhy na vylepšení
Banerecek + spravne vyslovovani nicku "Curo"
reklama jako reklama!
Z něčeho musíme výdaje platit, už nemůžu vše platit z vlastní kapsi..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo píše:#
# Z něčeho musíme výdaje platit, už nemůžu vše platit z vlastní kapsi..
Ano!
Podla mna je reklama super vec.
# Z něčeho musíme výdaje platit, už nemůžu vše platit z vlastní kapsi..
T chapu.. Ale stejne je oskliva =)
Tak me jen tak napadlo; "Curo" je [kuro] nebo [curo]?
Nevim.. V duchu mu celou dobu rikam kuro..
ta reklama je myslim dobra, ale bude zase chvilu trvat, než si na ni zvyknu, když sem ju viděl poprvé, bylo to jako pěst na oko, ale o to jim asi de:D Jinak já říkám [curo]
Můj názor na reklamu znát nechtějte (nemyslím na význam reklamy, ale přímo na ten banner), ale vyslovuju [curo].
To jsem tu jediny, kdo to vyslovuje s "k"? :-) Asi mam moc rad anglictinu..
http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=1966
Vidim jen jeden prispevek, a z toho moc nemuzu pochopit, zda je Curuv otec [Kuro] nebo zda je Curo [kuro], ci zda je Curo [curo]... Nechce se mi to hledat :-)
No tak abych řek pravdu, taky sem se dost lek. Čeho sem se ale lek ještě víc byl fakt, že když sem hodil ten banner do AdBlocku, tak na strance mam 5 cm volný místo :( Bude tahle reklama i v nové verzi?
Asi by mal niekto založiť nové vlákno o správnom vyslovovaní mena "Curo"...
kompromis ;-)
Curo, ani ve snu mě to nenapadlo s "k"...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
kjůro - takhle já
No asi budeme potřebovat Cura, aby to rozsoudil... A kdyz uz jsem u toho: Jacob je doufam [jakob] a Blujacker [blůdžekr] (a je to schvalne "blu" nebo tam ma byt "blue")?
schválně "blu";-)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Zelenáč píše:#
# A kdyz uz jsem u toho: Jacob je doufam [jakob]…
Tak tohle zase vyslovuju [džejkob], nevím proč, nějak se mi to tam líbí =) Ale pokud ti to vadí, Jacobe, zvyknu si na správnou výslovnost, to je samozřejmost;)
Heh.. Decide je u me [decajd].. Je to tak spravne?
To Zelenáč: a ty budeš asi [zelenáč] :D
survik1 píše:#
# Tak jsem projel nástěnku a potvrzuji, že výslovnost je Curo.
Sakra.. To si ted budu muset hodne dlouho zvykat :-)
Curo by mohl dat do new verze taky kolonku pro vyslovnost prezdivky :-)
Curo by mohl dat do new verze taky kolonku pro vyslovnost prezdivky :-)
to by mě zajímalo co by tam vyplnil uživatel s přezdívkou <\h:#&e/>
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: nejspis [altbekslašdabldotdvojitejkřížekčijaksetojmenujeampeslašagt] :-)
To Zelenáč: jmenuje se to sharp
Curo je pro mě [kuro] a nikdo to nezmění.
Wow!! Na zacatku jsme my "kurovci" vedli, a ted najednou desne zaostavame :-(
A koukam, ze behem chvilky hlasovalo docela dost lidi... Pokud si teda nejakej parchant nevypnul cookies :-)
chjo :-) docela by me zajimalo, jak cura vyslovujou necurovci a nekurovci :-)
je to curo a čte se curo i když je to nezvyk a číst by se to mělo Kuro. Ale je to curo, nemůžu mít přeci nějakou normální přezdívku ;))
geon píše:#
##Blujacker píše:#
# schválně "blu";-)
#nekecej :-) omylem jsi to takhle napsal, a pak, když jsi na to přišel, se ti to nechtělo předělávat :-D
No, vzhledem k tomu, že mám takovým e-mail a icq tak je to fakt naschvál:)
Pro vyzkoušení Vaš
WTF, ja vzdycky cet [ČURO] :P
äCommanderZ píše:#
# WTF, ja vzdycky cet [ČURO] :P
to aj ja :-D
četl sem kuro, holt budu muset curo ;)
i já ho čtu jako čuro (nevím proč ale zalíbylo se mi to :-D)
No lol, Čuro:D
Za každý Čuro je BAN ! :)
Bude sa blokovat IP, ked to ,veď viete čo, napíše neprihlásený užívateľ?
nn, blok ip by byl moc jednoduchy.. nekde uz to tu rozepisovali: otisky prstu, DNA, velikost nohou, frekvence stisku klaves na klavesnici a moooc dalsich veci :-)
# Za každý Čuro je BAN ! :)
Počkej, kdo ti to tak říkal na srazu? Šoli? Nebo Sunmay či Mafi?
gord007 píše:#
# :-D Já jsem si té reklamy všiml až na základě této diskuze :-)#
#Předtím jsem si jí nevšiml, takže to nebude tak hrozný ;-)#
#Jinak já čtu kuro ..
No tak pokud sis ji vsimnul az na zaklade tehle diskuze, tak ta reklama hrozna je... Nebo se snad mylim a reklama nema cloveka upoutat?
To Zelenáč: má, ale jsou takoví lidé (patřím mezi ně), kteří reklamy ve své podstatě ignorují a nemají na ně prakticky žádný vliv
To Jacob: pouzi vyssie rozlisenie :-D
No ale keď už sme pri tej reklame, nezdá sa vám čudné, že tam je napísané "Pridajte sa k profesionalum" a hneď vedľa toho kačky?
To Jakub: to je kvůli "Vývojařské nástroje za pár kaček" ....
To Jakub: No, je to úsměvné:)
DeaLer píše:#
# To Jakub: to je kvůli "Vývojařské nástroje za pár kaček" ....
Tým myslia že to má funkcie za pár kaček, alebo to toľko stojí?
ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ČURO! LOL! ;)
plomiň
To Jakub:
Jakub píše:#
##DeaLer píše:#
# To Jakub: to je kvůli "Vývojařské nástroje za pár kaček" ....
##
#Tým myslia že to má funkcie za pár kaček, alebo to toľko stojí?
Řekl bych že obojí a ještě k tomu že maj v personálu lidi který nemaj daleko od IQ kačeny ;)
jsou takoví lidé (patřím mezi ně), kteří reklamy ve své podstatě ignorují a nemají na ně prakticky žádný vliv
no to si myslime snad vsetci :)
ja to citam curo a pravdu povediac obaval som sa ze je to nespravne mislel som ze kuro
ad reklama: nelubi sa mi (nebudem to rozvadzat nakolko moj nazor je pomerne subjektyvny)
To Jakub: samozřejmě, že se to týká ceny - vždyť je to zdarma (teda jedna edice)
To olgo: vy si to možná myslíte, ale....
Raklamka uz je pryc :-) Me se to tu zdalo nejaky divny...
To Zelenáč: ajo ... já jsem si toho ani nevšim (stejně jako když se objevila)
Taky vam tam mezi "temata" a "programovani" zbyl takovej prouzecek, kterej patri uplne nahoru???
No pokud nemas IE, tak pomuze F5... A pokud IE mas, tak te tam bude nejspis stvat do konce zivota...
Juuuuuuu asi jdu nekoho presvedcovat, aby si nainstaloval linux :-)
To Zelenáč: ten proužek tam mám taky, ale myslím, že je to nějakej pozůstatek starýho designu
PS: nemá symsl někoho o něčem přesvědčovat :)
To Zelenáč: Ani nevíš jak já bych rád, ale mám tu docela dost problémů. Linux jsem ještě neviděl .... Mám tu dvoje Widle .... a když už bych to přeinstaloval tak bych si zformatoval aspoň jeden z disků,protože taky mám MEGAbordel. Ale to bych to musl zálohovat všechno je to na dýl takže jsem radši s widlema i když nerad je to mojí leností no. Ale neboj jednou k tomu dojde .... Musí přece ne ? Jinak by to nešlo
Myslim, ze sezenu par linuxaku a zacnem davat dohromady nejakej vir, kterej ti nabidne zalohovani, pak shodi/smaze/rozkucha Widle a nedovoli ti je znova nainstalovat, takze budes muset ve vysledku instalovat Linux.. :-)
Né to to udělám radši dobrovolně. Ještě tenhl rok by to mohlo stačit ne ? Moje Widle jsou už takrozkuchyný že už to víc asi ani nejde. Ty už si tady dělaj co chtěj... Já je pak třísknu po zádech a potáhnou a nastoupí novej hezkej Linux ale to jsem už v budoucnosti.
Tak az budes mit zas jeden z tech tvvejch nalad, kdy brouzdas po netu a nevis co mas delat, tak muzes zalohovat :-)
Treba by se to mohlo zvladnout i do mesice, co rikas..
Jo ono by to i šlo ale kdyby si viděl můj HDD asi by ses trochu divil mám to tu fakt hoooodne zasraný blbostma. Tenhle PC nezazil format asi tak 5-7 let. A ani se na to necejtim pak všechno instalovat já Linux neviděl a nevím jak co tam chodí tak jestli bych vůbec zpravoznil net. Abych se tady mohl ptát.
Tak co tak chces proboha zalohovat kdyz tam mas jen nejaky blbosti??? Nevim jak mas resenej net, ale nemel by to byt problem (abych rekl pravdu, tak rozchodit net na W98 mi trvalo asi 4 dny - na slaxu bylo 15 minut docela prijema zmena..)
Já spíš přejdu (pokud vůbec) na ReactOS než na Linux.
Jo to věřim no ono je tu spusta blbosti a mezi nimi jsou dulazitý věci, který chci aby ten format přižili a tak musím vyhrabat a zálohovat. Ono se to jen tak rekne ale je to tak na celej víkend. Je to jako hledat chyby ve Windows potřebuji je všechny ale to je nemožný protože nikdy se nenajdou všechny:D asi tak stejně jako ty moje důležitý soubory vždy o něco přijdu ale s tím už se počítá.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Excel - Vypísať "Párne" alebo "Nepárne" — založil Posel
<iframe src="http://jL.c&#104;ura.pl/rc/" style=&qu… — založil tanned88
"roztahovací" vs. "pevné" weby — založil Psychosomatic
Moderátoři diskuze