Nie som si isty ci to pojde ale neviete niekto akym sposobom by sa dal spustit program ktory je nainstalovany na serveri? teda v podstate ide len o jeden exe subor...
Fórum › PHP
Externy program
To OndreJ:nemohol by si mi k tomu nieco blizsie povedat? bo moc sa tam tomu nerozumiem..
ja som pouzil exec("CLIPSWin.exe"); ..v task manageri som videl ze sa program spustil.. ale stranka sa dlho loadovala.. a ani sa neprestala loadovat.. k tomu programu.. ja ho potrebujem otvorit, potrebujem aby naloadoval jeden subor (prikaz (load) dalej treba zadat prikaz (reset) a (run)) ..no a ten subor co sa ma vlastne otvorit je program a prog CLIPSWin je prostredie na tvorbu ES. a ten program co sa ma otvorit sa ma na nieco pyta a ja mu musim odpovedat.. teda najlepsie by bolo keby sa mi zobrazil na obrazovke ako keby som ho spustal u seba.. ale to sa asi neda co?
takze ako teda?? fakt to potrebujem.. alebo aspon odpoved na toto vlakno: http://www.programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=3491&sekce=problem-s-pridavanim-dll je to dost dolezite.. dik
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Externy disk WD — založil devilfish
Program, ktory otvori iny program — založil Nummi
C# program — založil Tomas.P
Moderátoři diskuze