Pred chvilkou jsem strcil cumacek trochu bliz k monitoru nez je zdravo a copak jsem to neobjevil..
Tady nahore, tesne pod logem, jsou odkazy ("O projektu", "Vyhledavani", "Podporte server" atd.), kterym se pri prejeti cursoru nastavi horni a dolni okraj na bilo. Tedy u vetsiny tech odkazu. Download, Inzerce, FAQ a RSS maji take bile okraje ale jeste vylepseni - vlevo asi 5px presahuje oranzovy okraj (musite se pomerne hodne snazit, abyste ho videli). To je schvalne? Dost o tom pochybuju - jednak by to nejspis bylo u vseh odkazu a jednak netusim, jak, krome obrazku, by se to dalo udelat..
Zrejme to jen spatne zobrazuje Firefox, proto se chci zeptat, zda to tam ma nekdo taky.
Huh, asi to nepatri sem, co?? Ale prepisovat to uz nebudu =)
Fórum › Návrhy na vylepšení
Odkazy
Jen tech, co za neco stojej :-)
No, v Opere 9.1 sú tie podtržníky a nadtržníky červené - no proste skoro také ako to pozadie.
:-)...Jinak v Opeře to dělá taky i když ta při zoomu obarví na oranžovo celej ten proužek a v IE 7 se mi to nepodařilo prubnout, protože když dám zoom tak to horní podtržení úplně zmizí...
bez komentáře :D
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
hehe, zelenáč nemá co dělat, tak s lupou machruje před monitorem :D
Sry, Zelenáči ;-)
Chjo..
To se vám nikdy nestane, ze nemate co delat, jste unaveni a je vam spatne.. Tak si date loket pod hlavu, zapnete pocitac a reknete si, ze jste dlouho nebyli na svem oblibenem programujte. Jenze, kdyz se vam wab nacte, zjistite, ze uz jste moc vysileni na to, abyste na nejaky ten odkaz clicknuli, a tak si jen tak jezdite mysi po hlavni strance a premyslite o nesmrtelnosti chrousta.. A jak tak mate hlavu o metr bliz nez normalne, tak vas najednou prasti do oci i ta 5px dlouha precnivajici cara.. :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze