Tvorba formátů. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tvorba formátů. – C / C++ – Fórum – Programujte.comTvorba formátů. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

29. 3. 2007   #1
-
0
-

Potřebuju od někoho aby mi vytvořil 1 prográmek 1 věc do blenderu a 1 do zbrushu.Tak ten programek bych potřeboval aby byl ve windows okně a ne v cmd,aby uměl vytořit složku ktera je normalne necitelna a da se otevrit jen tym programem a aby se tam do toho mohly furt davat nejake slozky dalsi atd...a aby program blender to umel otevrit jako normalni složku.Pak do programu blender bych potřeboval udělat import a export import do uplně nového souboru třeba neco.3d a import do formatu animaci takže třeba neco.an a export taky do toho.Do zbrushu bych potřeboval jenom do toho formatu 3d.tak prosim udělejte mi to někdo moc po tom toužím a sám si to neumím vytvořit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
29. 3. 2007   #2
-
0
-

Kolik za to?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
29. 3. 2007   #3
-
0
-

Toz ja bych to potreboval zadara vy si tolik furt vydelavate tak toto snad muzete udelat zadara ne?mam 12 let a potrebuju to tak prosim.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
29. 3. 2007   #4
-
0
-

Mam jen takovy pocit, nebo si tu z nas nekdo dela legraci?? :-)

To Felen:
Pas carek udela s citelnosti divy..
No tak; na co to potrebujes? Jak vypada slozka, ktera je "normalne necitelna"? Mozna jeste vytvorit slozku, ktera nebude citelna vubec, ale nedokazu si predstavit, jak vytvoris slozku, kterou precte jen Blender.. Proc to ma byt ve windows okne? Osobne mam Linux, takze i kdybych se nahodou rozhodl neco takoveho delat (rekneme, ze bych to taky potreboval), rozhodne by to nebylo ve win32...
A dal, pokud je ti 12 (mno me je 14, v IT na veku zas moc nezalezi..), a nedokazes si ten program udelat, k cemu ti proboha bude "vlastni" format?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
30. 3. 2007   #5
-
0
-

Felen píše:vy si tolik furt vydelavate tak toto snad muzete udelat zadara ne?



Hmm dovol aby som ta zasvetil do tajov tohto fora. 90% su tu studenti. Student si tolko teda nezaroby a ver mi ze student potrebuje z niecoho zit tak si rad zaroby.Mozno ze natrafis na 10% tych ktory sa tym zivia, lenze sam si uznaj. Ten clovek sedi 8 - 10 hodin kazdy den v robote. Pre neho je volny cas nadovsetko.. Ale aby som len nekritizoval.

Ten import export je dolezity? Na nete je dost utilit ktore ti spravia jeden zakodovany subor, ktory ked mas heslo sa bude tvarit ako dalsi disk.Alebo co tak si to normalne ukladat a potom si spravit utilitku ktora rekurzivne prebehne tvoj adresar a vytvory z neho subor.Potom v tvojom 3d engine(asi to sa snazis vytvorit) uz len vytvorit sadu funkcii ktore s tymto suborom budu vediet pracovat?

Inac dalsia vec je ten 3d format. Ma to byt nejaky tvoj format? Nic v zlom ale programy ako blender, 3d studio max toho pchaju do svojich suborov dost.. vertexy, faces, normalove vektory, texture coordinates, informacie o materialoch, animaciach.. jezkove vocii.. no habadej veci a nieje to nic jednoduche.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý