Ako zkompilovat do suboru .jar – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako zkompilovat do suboru .jar – Java – Fórum – Programujte.comAko zkompilovat do suboru .jar – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Rasto0
Newbie
31. 3. 2007   #1
-
0
-

Prosim vas,skusam jeden program z knihy JAVA 5 a neviem ako mam zkompilovat subory .class v adresari Geometria do .jar.Malo by to ist
C:\JavaProgramy>jar cvf Geometria.jar Geometria\*.class Neviem kde to mam napisat,skusal som to v prikazovom riadku,ale vzdy vytvori
prozdny subor .jar. Pouzivam JCreator LE 4version.
A este,ked vymazem subory .class z adresara Geometria,tak prikazom: javac -classpath "C:\JavaProgramy"Geometria\*.java
by sa mali zkompilovat subory a znova objavit subory .class v adresari Geometria,ale vobec to nefunguje.
Neviete mi poradit,kde robim chybu? Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
korino
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 3. 2007   #2
-
0
-

To sato: S tym prvym problemom nenam skusenosti,ale co sa tyka vytvorenia .class suborov...Pouzivas JCreator. Klikni na Build -> Compile File. Ak by to nefungovalo,mas zle nastavene cesty ku kompilatoru a asi aj k celemu java balicku.good luck

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
wenaaa0
Duch
1. 4. 2007   #3
-
0
-

pro kompilaci do jaru pouzivam prikaz:
jar cvfm jarsoubor.jar manifestsoubor souboryKterechciZaclenitDoJaru (treba * :))
vetsinou to delam primo v adresari kde mam ty .class soubory a nestaram se o cestu
jinak ten manifest soubor je tam dulezity kdyz budes chtit spustit primo jar tak v manifestu definujes, kde ma interpretr hledat main tridu (a mozna i neco vic ale to uz nevim)

jo a jeste pokud mas chut tak se muzes dozvedet vic na: http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/tooldocs/windows/jar.html

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rasto0
Newbie
8. 4. 2007   #4
-
0
-

To wenaaa:
Prosim ta ,kde to mam napisat?Mne to stale nefunguje.Skusal som to do prikazoveho riadku,ale stale mi vytvori prazdny subor .jar.
Ako by si to napisal,keby subory .class boli ulozene v C:\Geometria a archiv .jar by mal byt tiez ulozeny v Geometria?Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Seneca0
Duch
15. 4. 2007   #5
-
0
-

To sato: trošku OT ,ale prečo kompiluješ cez príkazový riadok?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rasto0
Newbie
18. 4. 2007   #6
-
0
-

To Seneca: Cez prikazovy riadok skusam len zabalit do suboru .jar,inac robim v programe JCreator.Oko to spravim inac?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Seneca0
Duch
18. 4. 2007   #7
-
0
-

To sato:
Aha a prečo to balíš do jaru cez prik. riadok ? Nerobil som síce s JCreatorom ,ale ten ti to musí vedieť exportnúť do jar nie ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sato
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
19. 4. 2007   #8
-
0
-

To Seneca: no neviem,pozrem sa este poriadne na to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý