Dneska sa mi naskytol krasny pohlad na setric obrazovky:
Ukazte aj vase windowsacke vystrelky ;)
To dalaman: naštěstí jen vzpomínky
To DeaLer: no jak pro koho, zkus trošku větší chybu při programování a uvidíš ji zase..
To p4nther: mno možný to je, ale BSOD jsem na svém PC neviděl už pár let (no a jinak dnes ve škole - nikdo se tam o ty stroje nestará :( )
bsod som este svojimi programatorskymi experimentami nevypovokoval ake s pomocou assembleru (jsa pre znalcov (alebo rypalov?)) som mal moznost uvidiet hlasky typu: "system halted" atd.
To ProgDan: :D to není fotomontáž (já nejsem moc dobrej grafik), ale když tomu něvěříš, tak si otevři cmd a zkus zadat příkaz:
mkdir \\.\c:\CON
To DeaLer: Máš pravdu (omlvouám se)....no to bych ty příspěvky vejš měl asi smazat :) Ale jinak pokud chceš tu odměnu tak vyhráváš MS Windows 3.11 CZ :) Chceš poslat každou disketu zvlášť nebo to mám hodit do ZIPu? :)
To ProgDan: ten problém se složkama pochází už z dob systému MS-DOS. Tu odměnu si radši nech, s tím nemám dobrý zkušenosti :)
To DeaLer: Já považuju Win 3.11 za jeden z nejlepších OS...když mi spadly tak mi rovnou naskočil Volkov Commander v DOSu, takže sem mohl dál pracovat....ale to patří do jinýho fórka.....:)
ten prvy sa nenacital...ale stoji za to
To Vašek: haluz :)
Akorát nevim, co tam jsou ty blbosti.
To survik1: a to něčemu vadí ... to zmákne průměrnej grafik a nebo někdo, kdo si trochu pohraje s příponama souborů
DeaLer píše:#
# To survik1: a to něčemu vadí ... to zmákne průměrnej grafik a nebo někdo, kdo si trochu pohraje s příponama souborů
To Zelenáč: já tomu věřím, takovej screen vyrobím za pár minut a grafickej editor ani neotevřu
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku