Mistrovstvi C++ 8.4 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mistrovstvi C++ 8.4 – C / C++ – Fórum – Programujte.comMistrovstvi C++ 8.4 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Marek Čačko0
Stálý člen
1. 4. 2007   #1
-
0
-

#include <iostream>

using namespace std;

void swapr(int & a; int & b);
void swapp(int * p; int * q);
void swapv(int a; int b);

int main()
{
int wallet1=300;
int wallet2=350;

cout << "penazanka1 = " << wallet1 << " sk";
cout << "penazanka2 = " << wallet2 << " sk\n";

cout << "Pouzitie odkazu na vymenu obsahu:\n";
swapr(wallet1, wallet2);
cout << "penazanka1 = " << wallet1 << " sk";
cout << "penazanka2 = " << wallet2 << " sk\n";

cout << "Pouzitie ukazovatela na vymenu obsahu:\n";
swapp(&wallet1, &wallet2);
cout << "penazanka1 = " << wallet1 << " sk";
cout << "penazanka2 = " << wallet2 << " sk\n";

cout << "Pokus pouzitia predania hodnoty:\n";
swapv(wallet1, wallet2);
cout << "penazanka1 = " << wallet1 << " sk";
cout << "penazanka2 = " << wallet2 << " sk\n";

while(cin.get()!='\n');
while(cin.get()!='\n');
return 0;
}

void swapr(int & a; int & b)
{
int temp;

temp = a;
a=b;
b= temp;
}

void swapp(int * p; int * q)
{
int temp;

temp = *p;
*p = *q;
*q = temp;
}

void swapv(int a; int b)
{
int temp;

temp=a;
a=b;
b=temp;
}


kde je chyba??? vypis je z knihy mistrovstvi C++ 8.4

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
janc10
Návštěvník
1. 4. 2007   #2
-
0
-

parametre funkcii oddelujes bodkociarkou a ma tam byt iba ciarka:

void swapv(int a, int b)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Marek Čačko0
Stálý člen
1. 4. 2007   #3
-
0
-

To janc1: dik za upozornenie
sprosta chyba ale nevedel som ju najst

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Mistrovstvi V C++ — založil defer

Mistrovstvi C++ — založil Petr Pilař

Mistrovství v C++ - cvičenia — založil Enuyvatar

Mistrovství v c++ příklad — založil vollf82

Mistrovství v C++ - Skladem — založil Matherz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý