Jde ve VB 3D grafika ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jde ve VB 3D grafika ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.comJde ve VB 3D grafika ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas0
Návštěvník
2. 4. 2007   #1
-
0
-

Potrebuju poradit, jestli jde ve VB 3D grafika...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jakub Lajmon0
Věrný člen
2. 4. 2007   #2
-
0
-

ja osobne programujem 3D prostredia vo VB 6.0
... no snažím sa nájsť prostriedky na VB 2005 určite to bude mať väčšiu odozvu a viac možností

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dreamer0
Newbie
2. 4. 2007   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
2. 4. 2007   #4
-
0
-

já sem viděl někde i engine IRender pro 3D grafiku

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jakub Lajmon0
Věrný člen
2. 4. 2007   #5
-
0
-

Ja používam DirectX,ten má aj bohatú podporu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
30. 10. 2007   #6
-
0
-

TrueVision3D

http://www.truevision3d.com/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.31.12.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Jde použít s DB? — založil medok

Jde to i obráceně ? — založil gastonx

Jde DirectX v devc++ — založil Adam

Do integeru jde uložit xd — založil SvvimX

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý