Problém s LAN – Sítě – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s LAN – Sítě – Fórum – Programujte.comProblém s LAN – Sítě – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jakub Lajmon0
Věrný člen
2. 4. 2007   #1
-
0
-

mám problém, s pripojením notebooku s klasickým desktopovým PC,


keď ich pripojím spolu sa čiastočne rozoznajú, a chcem použiť inštalačný balík ... čo mi vyrobil systém na Desktope (pri vytváraní siete, čo mám potom nainštalovať na notebook) ale na notebooku mi vypíše že je pripojený k nejakej doméne a že nemôže pokračovať...

no keď skúšam z CommandLine príkazy napríklad WOL ... tak pomocou noteooku desktop zapnem, ale opačne to nejde a už fakt netuším čo môžem robiť zle

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Marek0
Návštěvník
2. 4. 2007   #2
-
0
-

To Binary Ranger: A ten notebook jsi instaloval ty? V doméně tedy nikdy nebyl? V možnostech sítě je stejná pracovní skupina? BTW já bych to nepraj přes ten xpčkovej konfigurátor ale raději to udělej ručo- jeden pc IP např 10.0.0.1 druhej 10.0.0.2 maska 255.255.255.0 brána a dns jen když máš router či proxy (ty ip jsou jen příklad, pokud máš třeba rouer 192.168.1.200 tak jinak ju) a to je relativně všechno.....nezapomeň taky že na přímé propojení potřebuješ křížený kroucený kábl...WOL musí být taky zapnuté....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Optimismus je způsoben nedostatkem informací
dalaman0
Věrný člen
28. 8. 2007   #3
-
0
-

Riesim problem z prepojenim PC a NB. Vsetko som spravil ako ma byt (IP, maska podsiete, prekrizeny kabel, firewall) ale nejde mi ciastcne posielat nic co mam zdielane. Presnejsie z NB na PC ano ale naopak nie. Skusal som pingnut obidva kompy a ide, no ked si chcem nieco poslat tak vyhadzuje ze nemam na to prava, pristup odopreny a pod.

MOzno je problem v nastaveniach control panel > administrative tools > local security settings

HELP!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
dalaman0
Věrný člen
31. 8. 2007   #4
-
0
-

Nedalo by sa to aspon nejkao cez FTP ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Dr.Silenec
~ Anonymní uživatel
44 příspěvků
12. 9. 2007   #5
-
0
-

To dalaman: Tak pres FTP na jednom PC by urcite slo :) ale pokud mas oba Windows XP tak pomoci nastaveni site by nemel byt problem to rozjet :) zalezi tez na WindowsXP Home a Professional :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý