Pozicovani v IE a ve FireFoxu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pozicovani v IE a ve FireFoxu – CSS – Fórum – Programujte.comPozicovani v IE a ve FireFoxu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peta
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
4. 4. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, chci dejme tomu na souradnice top: 118px; left: 220px; umistit nejaky text. Udelal jsem to pomoci CSS asi takto: position: relative; top: 118px; left: 220px;
kdyz dam zobrazit ve FireFoxu nebo Opere, tak je to tak, jak si predstvuji, ale jakmile tu stranku otevru v IE, tak to mam uplne nekde jinde nez ve FireFoxu.
Muzete mi prosim nekdo poradit, jak to udelat tak, aby to bylo ve vsech prohlizecich stejne?

Predem Vam za jakoukoli odpoved dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
olgo0
Věrný člen
4. 4. 2007   #2
-
0
-

To Peta: neviem o tom ze by toto samotne robilo problemy. hod sem celi kod ale povedal by som ze to bude vlastnostov position u nadradeneho elementu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Martin0
Návštěvník
5. 4. 2007   #3
-
0
-

no zkusil bych to zapsat trochu jinak s css vlastnosti position..
nadrazenemu elementu (div nebo body), vuci cemu to ma byt pozicovane, bych dal position: relative; a k tomu textu bych dal position:absolute; top: 118px; left: 220px;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
17. 4. 2007   #4
-
0
-

Dost pochybuji, že by se tento zápis měl zobrazovaz v IE jinak než v FF a O....ale nechápu, proč dáváš relativní pozici, když to umistuješ absolutně

box {

position: absolute;
left: oooopx;
top: oooopx;

}

Ještě jsem si vzpoměl, někdy mi u takových to "problémů" pomáha float nebo clear...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Gordon
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
19. 4. 2007   #5
-
0
-

Z pozicováním je nejvíc potíží, je potřeba zkoušet různý možnosti, není záhodno používat POSITION:RELATIV je to velmi nespolehlivý a hlavně proměnný

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Downloading ve Firefoxu — založil midin

Problám ve Firefoxu — založil Ricky

Odsazení ve Firefoxu — založil svobodicz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý