Zapis do externeho suboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zapis do externeho suboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comZapis do externeho suboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Lukaydo
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
4. 4. 2007   #1
-
0
-

cavte, potreboval by som helfnut.. Robim do skoly jeden program v c++ akusi databazu studentov a ma to zapisovat do externeho textoveho suboru, ale neviem ako na to .. zapise mi to prvy zaznam a ked dam dalsi tak sa iba premaze ten prvy cize tam stale zostava iba jeden a to ten posledny..Dakujem za pomoc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ok
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
13. 4. 2007   #2
-
0
-

Jakou funkci pouzivas na otvirani souboru? Jestli fopen(), pak pouzij fopen(jmeno_soboru,"a"); misto "w" u druheho parametru.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
13. 4. 2007   #3
-
0
-

1) bud rada ok
nebo
2) posun v souboru fcí:
fseek a zjistovani pozice ftell

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
xXx
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
14. 4. 2007   #4
-
0
-

4example:

char AdminLog[255];
//log command to admin log
sprintf(AdminLog,"AdminLog_%d.txt",m_GameInfo.m_nPort);

FILE *fh=fopen(AdminLog,"a+");
if(fh)
{
SYSTEMTIME now;
//write the data to the log file
GetLocalTime(&now);
fprintf(fh, "\n[%02d:%02d:%02d - %02d.%02d.%d] - ",now.wHour, now.wMinute, now.wSecond, now.wDay, now.wMonth, now.wYear);
fprintf(fh, "%s - ",m_ClientData[senderID].m_Data.m_szName);
fprintf(fh,"%s",szMsg);
fclose(fh);
}


takhle ja zapisuju do txt souboru admin log.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Zapis do externeho suboru — založil Lukaydo

Zapis do externeho suboru — založil Lukaydo

Zapis do suboru — založil kisto

Zapis do suboru — založil Johnnny

C++ zapis do suboru — založil _SpiRiT_

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý