Ahoj, prosim o pomoc. nedavno jsem omylem ,,natvrdo" vypnul wokna a pak uz mi nechteli nastartovatr, ze tam chybi c:/windows/system. tak sem dal opravnou instalaci, pak restartoval a pokracoval uz v gafickem prostredi. tam to po me chtelo instalacni disk nvidia network bus #1, tak ho dam do mechaniky......chvili nic, pak mi prestane fungovat klavesnice a mys a pak mi to napise error: erql not less or not equal, nebo tak nejak(nevim presne). Prosim, poradte, potrebujiu to rychle spustit, mam tam spoustu dulezitych dat
Fórum › Software
Oprava windows
Nejaka live distribucia linuxu...
Jak už ti radil JAkub, stáhni si nějakou live cd distribuci slaxu, data si stáhni na flashku, nebo si někam vypal... a pak dej kompletní instalaci windows, pokud máš víc hdd a data máš třeba na D a systém na C, tak o data na Déčku nepřijdeš - pokud ho nenaformátuješ.
a nevadi, kdyz mam ntfs disk? nekde sem totiz cetl, ze linux neumi pracovat s ntfs disky.
To tobel: už umí a docela dobře, ale nevím, jestli u live distribuce nebude problém
já mam ntfs a s live linuxem je to v pohodě.
To all: Preboha,
tobel píše:#
# a nevadi, kdyz mam ntfs disk? nekde sem totiz cetl, ze linux neumi pracovat s ntfs disky.
A kde si to preboha cital>????? Ved Linux rozpozna vyse 25 formatov diskov, vcetne fat, fat 32, ntfs, atd...
Suse 10.2, alebo jedno z najnovsich Kubuntu...ine som zatial neskusal. Ale ani jeden nevedel zapisovat na ntfs disk. :)laco797 píše:#
# To all: Preboha,#tobel píše:#
# a nevadi, kdyz mam ntfs disk? nekde sem totiz cetl, ze linux neumi pracovat s ntfs disky.
##
#A kde si to preboha cital>????? Ved Linux rozpozna vyse 25 formatov diskov, vcetne fat, fat 32, ntfs, atd...
Bez problémů zapisovat umí už taky nějakej ten pátek, viz. http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2007022107-Cteni-a-zapis-v%A0NTFS-nejen-pod-Linux
mam problem, tyzden som nebol doma a moja mama sa hrala s pc. ked som sa vratil tak sa nedal zapnut windows tak som ho preinstaloval . fungoval vyborn az do prveho restartu .. uz su to 3 dni a ja musim preinstalovat windows vzdy ked zapnem pc..newiete mi poradit? mam dojem ze je nieco skor s hardwerom ako softwarom dufam ze nebudem musiet vymenit zakladnu dosku..
To šošo : A jak se to projevuje? Zkus otestovat HDD a opravit chybné sektory.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Migracia Active Directory z Windows Server 2008 na Windows Sever 2012 — založil pietro62
Připojení počítače Windows for Workgroups 3.11 k počítačové síti Win… — založil remmidemmi
Oprava HTML — založil Kaylyns
Oprava časování — založil Jirka
Oprava programu — založil Rusko
Moderátoři diskuze