:-( – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

:-( – Offtopic – Fórum – Programujte.com:-( – Offtopic – Fórum – Programujte.com

Jakub0
Věrný člen
5. 4. 2007   #1
-
0
-

Nesnáším večery kdy jen tak sedím u PC a projíždím net. Každou chvilku se koukám na Fórum na programujte jestli tam náhodou nepřibyl jeden příspěvek. A píšu si s někým přes ICQ je to fakt hrozný šel bych spát ale nějak se mi ani nechce tak nevím co bych dělal nudně projíždím všechny stránky na který si vzpomenu. Nestává se mi to tak často jednou za měsíc ale i tak je to hrozný. Nedávno jsem napsal mail co měl 1577 slov nezdá se to ale je to fakt dost no, ale to nebylo už zas tak z nudy. Spíš sem jenom potřeboval něco abych blbě nekoukal na každou stránku. Stává se vám tohle taky někdy ? Jestli jo tak mi řekněte jestli už jste na to našli něco co pomáhá .... díky :-)
PS: Tady vidíte že ten den je zrovna dneska už nevím co dělat tak jsem píšu tohle. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
DeaLer+2
Hero
5. 4. 2007   #2
-
0
-

Občas jo, ale dneska zdrovna mám co dělat (a u toho procházím různý stránky a koukám do diskuze). Zaručeně pomůže, když půjdeš spát a nebo budeš něco dělat.

Nahlásit jako SPAM
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Jakub0
Věrný člen
5. 4. 2007   #3
-
0
-

To DeaLer: Jo jo taky mám dost často co dělat ale nastanou i ty chvíle kdy není do čeho píchnout. Diskuze můžu project všechny ale pak už je to taky nuda a spát se mi nechce tak nepůjdu. Jediný co mě tu asi drží je ICQ jinak bych už asi spal. Někdy je taky dobrý odreagovat se nějakou hrou. Možná je to tím že toho za sebou mám dneska docela dost.

Nahlásit jako SPAM
Tomáš0
Stálý člen
6. 4. 2007   #4
-
0
-

ja sednu ke cod2 je to ;)

Nahlásit jako SPAM
DeaLer+2
Hero
6. 4. 2007   #5
-
0
-

To Tukan: tak to já nevedu (rád bych, ale můj stroj by to nepřežil)

Nahlásit jako SPAM
Jakub0
Věrný člen
6. 4. 2007   #6
-
0
-

To já taky sednu ke nějaká hře ale poslední dobou už mě to moc neba to už spíš ten net.

Nahlásit jako SPAM
Alan0
Věrný člen
6. 4. 2007   #7
-
0
-

hmm, to se mi stáívá často, tak si buď pustím film, nebo zapnu guitare pro a hraju na kytaru ;)

Nahlásit jako SPAM
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
6. 4. 2007   #8
-
0
-

zapnu si Operaci Flashpoint a hraju :-)

Nahlásit jako SPAM
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jakub0
Věrný člen
6. 4. 2007   #9
-
0
-

Tak jsem to včera vyřešil vzal jsem si fotky co tu mám a začal upravovat. ;) Jedna fotka mi zabere tak 25 min. Aby to bylo pěkný takže jsem pak měl co dělat.

Nahlásit jako SPAM
Decide0
Návštěvník
6. 4. 2007   #10
-
0
-

No,tak když se tohle stane mě,jako,že se mi to stává často,tak si pustím buď Tomb Raidera 7,nebo se koukám na nějakje ten film....Občas u něj taky usnu,v tom případě z něj nic nemám..:D

Nahlásit jako SPAM
"Minulost je jen prolog"
Zdeněk Haták0
Věrný člen
6. 4. 2007   #11
-
0
-

mě se to nestává nikdy, furt je co dělat :)
tu dodělat web, tu zas napsat článek, tu dodělat další web, poradit někomu na ICQ.... mám furt něco.

Nahlásit jako SPAM
(x)HTML & CSS kodér webových stránek → http://manq.name
Jakub0
Věrný člen
6. 4. 2007   #12
-
0
-

To Manq: Já taky ale sem tam se tohle prostě stane no.

Nahlásit jako SPAM
Josef Vítů0
Super člen
7. 4. 2007   #13
-
0
-

Občas se mi stane to samé, většinou se jdu trápit s korekturou nějakého článku, popř. spát. Ale ono se někdy ani spát nechce, potom to je těžký:)

Nahlásit jako SPAM
DeaLer+2
Hero
7. 4. 2007   #14
-
0
-

Ještě mě tak napadlo, že občas podobný chvilky trávím testováním různých OS ve VPC.

Nahlásit jako SPAM
Duch
15. 4. 2007   #15
-
0
-

dneska se mi nechce nic udělat :-(

Nahlásit jako SPAM
Ghekon0
Návštěvník
15. 4. 2007   #16
-
0
-

Hmm, tak to jám mám takovýhle celý poslední týden, dumám nad tím, na jaký jazyk přejt, nebo jestli zůstat u C+-+ :(

Nahlásit jako SPAM
------------Ghekon--------------
Tocimanko0
Grafoman
28. 4. 2007   #17
-
0
-

Ak mas zahradu, mozes nieco porobit :-DDD (nie zeby som v nej robil nieco ja, ale aj takto sa da travit cas :) ... Ak sa stale nudis, pocuvaj hudbu. Ak sa ti nechce uz ani to, spusti anitivirak a prejdi nim cely PC... A ak sa este stale budes nudit, zahraj sa nejaku hru na PC, chod si von zabehat, nieco pekne naprogramuj (ak vies aspon trocha programovat ) alebo sa siahni po alkohole a poriadne sa ozer. Ja by som ale siel radsej spat, kedze ako vidim, napisal si sem o 23:45 ... :-DDD Tak tolko od stareho skuseneho skolaka :))

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý