Nesnáším večery kdy jen tak sedím u PC a projíždím net. Každou chvilku se koukám na Fórum na programujte jestli tam náhodou nepřibyl jeden příspěvek. A píšu si s někým přes ICQ je to fakt hrozný šel bych spát ale nějak se mi ani nechce tak nevím co bych dělal nudně projíždím všechny stránky na který si vzpomenu. Nestává se mi to tak často jednou za měsíc ale i tak je to hrozný. Nedávno jsem napsal mail co měl 1577 slov nezdá se to ale je to fakt dost no, ale to nebylo už zas tak z nudy. Spíš sem jenom potřeboval něco abych blbě nekoukal na každou stránku. Stává se vám tohle taky někdy ? Jestli jo tak mi řekněte jestli už jste na to našli něco co pomáhá .... díky :-)
PS: Tady vidíte že ten den je zrovna dneska už nevím co dělat tak jsem píšu tohle. :D
Fórum › Offtopic
:-(
Občas jo, ale dneska zdrovna mám co dělat (a u toho procházím různý stránky a koukám do diskuze). Zaručeně pomůže, když půjdeš spát a nebo budeš něco dělat.
To DeaLer: Jo jo taky mám dost často co dělat ale nastanou i ty chvíle kdy není do čeho píchnout. Diskuze můžu project všechny ale pak už je to taky nuda a spát se mi nechce tak nepůjdu. Jediný co mě tu asi drží je ICQ jinak bych už asi spal. Někdy je taky dobrý odreagovat se nějakou hrou. Možná je to tím že toho za sebou mám dneska docela dost.
To Tukan: tak to já nevedu (rád bych, ale můj stroj by to nepřežil)
zapnu si Operaci Flashpoint a hraju :-)
mě se to nestává nikdy, furt je co dělat :)
tu dodělat web, tu zas napsat článek, tu dodělat další web, poradit někomu na ICQ.... mám furt něco.
Občas se mi stane to samé, většinou se jdu trápit s korekturou nějakého článku, popř. spát. Ale ono se někdy ani spát nechce, potom to je těžký:)
Ještě mě tak napadlo, že občas podobný chvilky trávím testováním různých OS ve VPC.
dneska se mi nechce nic udělat :-(
Ak mas zahradu, mozes nieco porobit :-DDD (nie zeby som v nej robil nieco ja, ale aj takto sa da travit cas :) ... Ak sa stale nudis, pocuvaj hudbu. Ak sa ti nechce uz ani to, spusti anitivirak a prejdi nim cely PC... A ak sa este stale budes nudit, zahraj sa nejaku hru na PC, chod si von zabehat, nieco pekne naprogramuj (ak vies aspon trocha programovat ) alebo sa siahni po alkohole a poriadne sa ozer. Ja by som ale siel radsej spat, kedze ako vidim, napisal si sem o 23:45 ... :-DDD Tak tolko od stareho skuseneho skolaka :))
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze