Mam doma dve XP-cka ... Jedno na C: (primarna particia) a druhe na H: (logicka particia). Vsetko islo v pohode, pokial som jedneho dna nespravil par zmien s particiami (cez Partition magic). Konkretne som par particii zrusil a par zvacsil. Ale zvacsil som aj H: a to na 9 GB. Po resetnuti a nabehnuti WIN z H: mi nacital WIN, nabehlo graficke rozhranie a to je asi vsetko ... Sekne to tesne predtym ako mi ma nacitat zoznam uctov - proste mys aj klavesnica funguje ale ostane mi to na modrej obrazovke s logom WIN. Skusal som naspat dat velkost H: na 7,5 GB, ale nepomohlo ...
PLS Help ... som v koncoch :(
Fórum › Software
Problem s Bootovanim WIN - zmena particii
Kedze sa tu nedaju vymazavat prispevky (neviem preco), tak si odpoviem na otazku sam, lebo som na to stihol prist:
problem bol v tom ze pred zmenami som mal na disku 4 particie a po zmene som mal 3. Cize ked som obnovil zo zalohy WIN, tak particia H: nebola H: ale G: (XP-cko si ju tak automaticky pomenovalo) ... A pri nacitavani chcelo brat XP-cko informacie z G: a nie H:, preto neslo nacitat zoznam uctov.
pozn.: Zaloha s ktorej som to obnovoval mala nazov particie H:, cize aj programi a registre mali vsetky cesty H:/windows/atd...
Preto to neslo
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů
Podobná vlákna
Zmena Win Okna — založil Odin
Změna pozadí ve win xp — založil flyer
Změna barvy pozadí po tisku klávesy ve Win API — založil Bald3rr
Win 95-problem — založil Michalek
Problém s instalací Win XP — založil Nasrudin
Moderátoři diskuze