Zalozka nefunguje :-( – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zalozka nefunguje :-( – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comZalozka nefunguje :-( – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
6. 4. 2007   #1
-
0
-

Mno, da se to tezko popsat.. Mam v dokumentu <a name="123"></a>. Pokud ale zadam do adresy "stranka.php?id=1#123" ne a ne mi to scrolovat na misto, kde se zalozka nachazi (scrolluje to teprve, kdyz na "go" clicknu podruhe).. Nikdy jsem se s tim jeste nesetkal a nevim co s tim mam delat..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Alan0
Věrný člen
6. 4. 2007   #2
-
0
-

zajimave, zkus dat misto name ID - <a id="123">aa</a> ..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
6. 4. 2007   #3
-
0
-

to same...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
6. 4. 2007   #4
-
0
-

a pouzit div je nemozne? <div id="123"></div> ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
6. 4. 2007   #5
-
0
-

to same.. <table> dela auch to same..



<html>
<head>

...

<body onload="loader(false);">

<div id="body">


<div class="hlava">
<img src="images/logo.jpg" alt="" onclick="document.location='index.php';" class="logo" />
</div>

<div class="obsah">

<!-- page -->


<table class="forum">
<thead>
<tr>
<th class="edit">

<a href="forum.php?akce=tema&id=2" class="forum">threads</a>
</th>
</tr>
</thead>
</table>

<a name="1"></a>
<table>

...



Cast kodu..
Zkratka "klasika" : Nahore hlavicka, potom menu, ktere obteka obsah, a dole patka; cele delane pomoci hromady <div>
Nevim, zda to muze mit nejaky vliv na funkcnost tech zalozek, ale nic jineho, kvuli cemu by to mohlo byt, me nenapada..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dragon0
Stálý člen
6. 4. 2007   #6
-
0
-

To Zelenáč: Nějak tam nevidim ten odkaz, máš ho tam vůbec?

<a href="#1">odkaz</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
6. 4. 2007   #7
-
0
-



header("location: forum.php?id=xx&akce=xx#1");

..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
9. 4. 2007   #8
-
0
-

a manualní zadání funguje?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
9. 4. 2007   #9
-
0
-

pokud manualni zadani znamena napsat do toho policka v prohlizeci adresu a stisknout enter, tak ne..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Nefunguje IF? — založil RemykCzech

Switch nefunguje — založil MareX

Nefunguje mi modul — založil Wolfik009

Notifyicon mi nefunguje — založil speedfree

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý