Tak jsem se zakoukal do TOPlistu není to tím že se mi líbí, ale mám tu zajímavost.
Celkem tady na tomhle portálu bylo zaokrouhleně 307 000 lidí.
Jen dnes tady bylo 2650 lidí.
2650*365 = 967 250 není to torchu divný ? Tohle mi vyšlo za rok a portál je o hodně starší. Pro kontrolu
Za týden 24 700
24 700*12*4 =1 185 600.
Když se nad tím zamýšlím tak jestli jsem tu někde neudělal chybu tak je to docela zajímavý. Jednou vyjde ze rok cca 1 800 000 a jednou skoro 1 000 000 no to by ještě šlo mohlo tady být dnes o hodně víc lidí než normálně. Ale ten týden ten mi připadá divný na to že je tu portál asi 2-3 toky možná víc. Je divný že my vyšlo že za jeden rok je tu cca 1 000 000 přitom tohle ukazujou statistiky za celej rok. Ale ovšem:
I.Je možné že ten TOPlist je tady jenom rok.
II.Pak taky že je přesnej jak Švýcarský hodinky vyrobený v Číně :-)
III.No a nebo že by se za tenhle týden i den trhly rekordy návštěvnoti.
Co z toho je nejvíce pravděpodobné ?
PS: doufám že jsem se někde nesek a nedělám zbytečný chaos.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Nějaký divný ne ?
bylo nám změněno ID či co...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
ty možná ne, ale Curo ano :)
v půlce března se změnilo ID, a tak to šlo od nova :)
http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=3668&sekce=%8Ee-by-nahoda-?#27882
Desny.. Sam si to vlakno zakladal a ani si to nepamatujes... :-P
Podle mě je to celkem škoda, těch 900 tis. nebo kolik-tam bylo - znělo s úctou... -- vždyť je to skoro desetina národa ...
btw. bylo by dobrý, kdyby to šlo nějak vrátit :)
Změnil jsem ID. Jinak toplist někdy vapadne a ty roční statistiky, těm nevěřím. Ale jinak: denní návštěvnost (průměrná k březnu 07) je 3550 UIP / denně. (měřeno Netmonitorem).
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
No jo nedá se mu věřit, ale udělal jsem si mezi výpočet a docela mě to překvapilo.
3550*7 = 24 850 s TOPlist píše 23 852 nikdy nech neřekl, že by se mu takhe podařilo se trefit. Stejně je to jenom náhoda :D
Tak ta týdenní měří v pohodě :)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Divný cyklus — založil Sefiros
IP adresa - divný... — založil wokena
Základní deska - divný zvuk — založil blackcats