Reboot – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Reboot – Offtopic – Fórum – Programujte.comReboot – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jakub0
Věrný člen
9. 4. 2007   #1
-
0
-

Nevim co mam z PC ale vždy se mi jen tak restartuje není to při nějký konkrétní činosti prostě jen tak občas se i stane že zapnu PC a ono se restartuje ještě dřív než mi naběhnou Widle. Nevím jestli je to nějakým virem nebo Widlema, ale vím že mě to už se*e.
Díky za rady.
PS: Kopat už jsem do toho zkoušel skuste najít jiný řešení. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
9. 4. 2007   #2
-
0
-

Může to být prakticky cokoliv ... kdyby šlo o chybu ve windows, tak by se ti v tomto případě měl po dalším start zobrazit dialog - sytém byl obnoven po kritické chybě, ale i to teoreticky může způsobit virus.

PS: jak často do toho kopeš? možná to na to má taky vliv ... checkni si ramky a hadr :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Jakub0
Věrný člen
9. 4. 2007   #3
-
0
-

No to s tím kopáním byl černý humor to bych si k počítači nedovolil abych něco rozsekal to ne. Když už jsem fakt nasranej mlátím do klávesnice jedu už jsem skoro rozpůlil :D. No to si mi moc neporadil čím to může být. Já fakt nevím ale stává se mi to dost často. a leze mi to na nervy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Marek0
Návštěvník
9. 4. 2007   #4
-
0
-

To Jacob:stáhni si memtest86 a otestuj si ramku, ta bývá nejčastější problém.... http://www.memtest86.com/
Jednoduše nabootuješ z cd nebo diskety s memtestem a necháš jet pár hodin a pokud jsou tam chyby tak můžeš zkusit ještě ramky vyndat profouknoukt kontakty..občas se tam dostane bordel,ale spíše bude nějaká K.O.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Optimismus je způsoben nedostatkem informací
sa54d
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
10. 4. 2007   #5
-
0
-

zda sa mi ze to moze byt aj grafickou kartou.treba ju vicistit od prachu.mne sa tiez niekedy restartne ked hrajem dlho nejaku hru.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Marek0
Návštěvník
12. 4. 2007   #6
-
0
-

To sa54d:no to klidne může,stejně jako i základovka...ale to ze se to restne při hraní se budeš divit taky nahrává i ramce která se plní a plní aaaa šlus

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Optimismus je způsoben nedostatkem informací
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý