Co děláte když jste naštvaný a nepomáhá jenom zařvat ? Myslím tím našvaný u PC když "neposlouchá" tak jak si přejete a už to leze na nervy. Já dneska zničil klávesnici a tím jak jsem jí zničil se mi ulevilo ale pak když jsem jí viděl rozmlácenou tak jsem byl ještě víc naštvanej. Naštěstí sem to opravil byli jenom vylítaný tlačítka a je trochu prohnutá ale píšu na ní tenhle text tak je to dobrý ;)
Fórum › Offtopic
Grrr
To Jacob: to se mi moc nestává, ale když už, tak praštím do něčeho tvrdýho
já si pustím do sluchátek metal :)
nebo říkám takovéto hodně sprosté slovíčko. do pí**
ale pššt
Já většinou nic neničim a jenom zakřičim, ale dneska jsem měl rozepsanou práci už jsem to skoro měl psal jsem to asi hodinu a půl a pak se mi to resetlo tak to už jsm se neudržel. To bylo fakt k zabití, no co aspoň jsem se poučil že všechno se má opravdu ukládat průběžně ;)
To Jacob: v čems to psal? to nemá automatický ukládání (alespoň záloh)?
to jste na tom vcelku dobře, když mě se něco nedaří tak se celkem naseru vymažu/ rozbiju podle toho co to je, pak se naseru ještě víc protože jsme si zničil to co už i bylo funkčí, pak se tak za 30 minut k tomu vratim a opravuju co jsem vsechno rozbil, aspoň že do počítače kopu jen výjimečně na toho mam až moc rád
já si pustím do sluchátek metal :)
to je myslim osvedceny sposob a dokoca nemusim byt ani nastvany :)
inak vo fitnes obchodoch predavaju kolecko na precvicovanie zapestia (treba ho mat vzdy poruke) to sa mi tiez dost osvedcilo
ked sa mi az moc nedari tak sa na vsetko vykaslem a idem drtit blooda (v konecnom dosledku hram len ked som nastvany)
nekedy si staci uvedomit ze to ze nieco nefunguje ako by malo ma vecsinou na svedomi obsluha :D
Jacob píše:#
# Já většinou nic neničim a jenom zakřičim, ale dneska jsem měl rozepsanou práci už jsem to skoro měl psal jsem to asi hodinu a půl a pak se mi to resetlo tak to už jsm se neudržel. To bylo fakt k zabití, no co aspoň jsem se poučil že všechno se má opravdu ukládat průběžně ;)
Tohle býva pak často v nějakých temp adresářích :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Linux .... grrr — založil Jiří Chytil
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr — založil Zelenáč
Moderátoři diskuze