Delphi a exe – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Delphi a exe – Delphi – Fórum – Programujte.comDelphi a exe – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Začínající Delphista
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
12. 4. 2007   #1
-
0
-

Ahoj lidi, mám doma Borland Delphi Personal .. a nějak jsem nezjistil jak ze svého projektu utvořit exe. Děkuji moc za radu ..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jakub0
Věrný člen
12. 4. 2007   #2
-
0
-

Co to je za blbost ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Pavel Tobiáš0
Super člen
12. 4. 2007   #3
-
0
-

no... prostě stiskneš klávesu F9, nebo klikneš na takovoutu zelenou šipku. tím se ti vytvoří exe soubor vedle zdrojáku a program se spustí.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Jakub0
Věrný člen
12. 4. 2007   #4
-
0
-

LoL Nenapadlo mě že se ptá na takovou .......

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Sid^0
Newbie
12. 4. 2007   #5
-
0
-

on asi mysli winexec(pchar('subor.exe'), SW_SHOW);

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Tobiáš0
Super člen
12. 4. 2007   #6
-
0
-

on asi mysli winexec(pchar('subor.exe'), SW_SHOW);


Já si říkal, že to snad nemyslí vážně... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Začínající Delphista
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
12. 4. 2007   #7
-
0
-

Vřele děkuji za vaše urážky. Myslel jsem že fórum je od jiné věci. Ano možná je to triviální. Jen prostě nevím jak uložit projekt v proveditelném exe souboru.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Věrný člen
12. 4. 2007   #8
-
0
-

Zkompiluj to co máš a pak to ulož. Jestli myslíš tohle, jinak upřesni to co chceš vědět.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Sid^0
Newbie
12. 4. 2007   #9
-
0
-

no ked mas projekt ulozeny a spustis ho tak ti spravi exe projektu.....ci uz das v menu run alebo to spustis s F9

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Tobiáš0
Super člen
12. 4. 2007   #10
-
0
-

Vřele děkuji za vaše urážky. Myslel jsem že fórum je od jiné věci. Ano možná je to triviální. Jen prostě nevím jak uložit projekt v proveditelném exe souboru.


Jaký urážky?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
retriwr0
Stálý člen
16. 4. 2007   #11
-
0
-

To Začínající Delphista: nevím, jestli jsem tě dobře pochopil, ale projekt v Delphi nelze uložit ve formátu *.exe. Lze jej ale převést (= zkompilovat) na tento formát, na vzniklém souboru ale již nemůžeš pracovat (pokud neovládáš strojový kód :D), proto musíš mít uloženou i nezkompilovanou verzi a to i v případě, že si myslíš, že už máš projekt hotový, protože nikdy nevíš, jestli jej ještě nebudeš chtít upravit

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
You gotta do what you gotta do
1. 3. 2009   #12
-
0
-

Jestli máš aplikaci hotovou tak dej zelenou šipku a zkus jestli běží. V tom momentě se ti vytvoří exe soubor tam, kde máš uložené Project, Unit atd. TZN. př. C:\programfiles\Borland\Delphi\Projects\*\.exe . Myslím že tak nějak to je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.213.–
Erix0
Newbie
3. 3. 2009   #13
-
0
-

Lidi ja to tak delal ale dis jsem to chtel spustit F9 napsalo mi to fatal error. Jinak to mam v exe v Borland/Delphi/...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.74.–
Erix0
Newbie
8. 3. 2009   #14
-
0
-

Pokud to chci spustit objevi se mi ze to neni platny win32

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.74.–
Erix0
Newbie
8. 3. 2009   #15
-
0
-

A nekdy to nejde sputit vubec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.74.–
Erix0
Newbie
8. 3. 2009   #16
-
0
-

Poradte plsssssssssssssssssssssssssssss nekdo plssssssssssssssssssss pomoc!!! Chtel bych rad programovat v Delphi. Ale takhle je mi to nanic.!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.74.–
o-lox0
Super člen
8. 3. 2009   #17
-
0
-

Dá se dost těžko odpovědět, když nenapíšeš přesnou chybovou hlášku a místo toho zmatkuješ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
KIIV+42
God of flame
8. 3. 2009   #18
-
0
-

kazdopadne nejvetsi problem u delphi jsou vzdy pristupovy prava... zkus jako administrator nebo si cely delphi nainstaluj nekam kde mas plnej pristup i jako uzivatel

jo a nikdy nevytvori EXE pokud mas v programu chyby .. mimo jine

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

C++ vs.Delphi — založil Dávid Ivan

Delphi 5 — založil seberm

Delphi 6 — založil mimi

EXE — založil hafmium

Py do exe — založil Vlasťoch

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý