Odpocet v desetinach? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odpocet v desetinach? – C / C++ – Fórum – Programujte.comOdpocet v desetinach? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Majty
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 4. 2007   #1
-
0
-

Ahoj v jinem tematu jsem se docetl o fci sleep, ktera by mohla umoznit po nejakem casovem intervalu proves nejakou akci. Ale ja bych potreboval nejakou funkci, ktera by pracovala s intervaly casu v desetinnych cislech, proto jsem zalozil nove tema... Dekuji za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
zacatecnik0
Super člen
14. 4. 2007   #2
-
0
-

sleep - sekundy
Sleep - milisekundy (windows, windows.h(presneji:winbase.h))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
sn3d0
Věrný člen
14. 4. 2007   #3
-
0
-

ak to chces podla POSIXu a potrebujes obrovsku presnost, mozes pouzit nanosleep() ktory je v time.h.



timespec ts;

ts.tv_sec = 0;
ts.tv_nsec = 1000;
nanosleep (&ts, NULL);

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 113 hostů

Podobná vlákna

C# odpočet — založil 4ToxiC4

Odpočet — založil Minatory

Odpočet — založil SPIRIT

Odpočet — založil Anonymní uživatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý