Ahojky :) mám takovej problem. Vystudovala jsem polygrafickou školu a tak dělám webový stránky ve Photoshopu, ale nevím jak je dostat bez programovacího jazyka na web zdarma...? Nemůžete mi prosím někdo poradit? Sem bezmocná. Doufám tedy že to aspoň jde... Jde mi o to dostat jednoduše a zdarma na web složitější grafiku. Děkuju moc předem za odpověď :)
Fórum › HTML / XHTML
Photoshop
To IvyG.: Jestli máš doma Total comander tak se přes něj připoj na FTP: klikni na ikonu url, odškrtni anonimní připojení a do políčka zedej "jmenowebu.wz.cz" , jmeno uživatele dej "jmenowebu" , a pak jen heslo "heslo".
Doufám, že se ti to podaří.
To IvyG.: Prosím tě pošli odkaz na tvoje stránky :)
To IvyG.: obávám se, že ti ten výslednej obrázek jako stránka moc neposlouží
Mňo já etě ty stránky nemám páš se na ně vrhnu až o prázkách teď dodělávám školu... Ale chtěla bych teda pak aby to nějak fachalo a šlo stále aktualizovat :) A já nevím teď jak to přesně myslíte přes ten Commander a Google HTML a CSS ... ? Sem v tomto etě nic nedělala, tak sem tuleň zatim :)
To IvyG.: znalovt prace vo photoshop-e ti urcite padne vhod ale bez HTML(http://sk.wikipedia.org/wiki/Html) sa nezaobides.
To IvyG.: a nebo se html a css neuč a najdi si někoho kdo ti to nakoduje
tak dej sem náhled ;-)
To Gordon: tuhle školu za sebou mám a vím co je programovací jazyk, ale absolutně se to nevztahuje ke grafice a polygrafické škole!!! A jak umístit stránky na web se tam také nebere.. pouze jejich grafika, dostat stránky na web je už práce jiných lidí...
To IvyG.: no dostat jde na stránky v podstatě všechno :-) hlavní je aby to nebyly moc velké obrázky, které by se načítaly roky...
Sleduj mě na @MartinSimko
To IvyG.: no musíš umět minimálně (X)HTML popřípadě CSS, HTML je značkovací jazyk, ne programovací...takže ano, jde to bez programovacího jazyka :-)
To IvyG.: teorie je taky někdy důležitá ;-) zde na Programujte jsou seriály o HTML tak se můžeš pomalu učit, není to nic těžkého a když budeš potřebovat pomoci můžeš se zeptat tady na foru, například...
To Mautinek: Aha tak děkuju :) etě že tato strának programujte existuje :) snad to nějak pak tedy vykutím, ale myslím že to bude boj :) mno tak když něco nebudu vědět tak se vás optám a vy zasik poradíte když budete tak hodní jako doposud ;) děkuju
To IvyG.:jasně, že poradím(e) :-) jinak mrkni kdyžtak i na www.jakpsatweb.cz ;-)
To Smokie: třeba chlap je :D
To IvyG.: ale, jen takove "chlapské" řeči, nevšímej si toho moc prosím ;-)
ješta katha
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Photoshop CS - vzorce — založil eMan
Adobe photoshop 4 — založil rammar
Photoshop export — založil Patrik
Photoshop CS5 — založil evita