CSS divne posunutie – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CSS divne posunutie – CSS – Fórum – Programujte.comCSS divne posunutie – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Systém
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
18. 4. 2007   #1
-
0
-

cawte, stranky tahaky.profitux.cz.... este na webe nic neni mam to iba v PC ... robim menu a mam tam nejaky problem... usudte sami..



:D mam dalsi problemik ale chcem to vyriesit

dik za odpovede...

styl.css###

body 

{
background-image: url(background.jpg);
}

#hlavne
{
width: 800px;
margin: 0 auto 0 auto;
border: 0px solid black;
}

#head
{
height: 150px;
background-image: url(obrazy/obrazky_01.gif);
border-top: 3px solid black;
border-left: 3px solid black;
border-right: 3px solid black;
}

#menu
{
float: left;
top:60px;
left:20px;
width:169px;
height:492px;
font:16px Arial, Helvetica, sans-serif;
border-left: 3px solid black;
border-right: 3px solid black;
z-index:100;
}

#menu a
{
display:block;
text-align:center;
font:bold 1em Verdana;
text-decoration:none;
background-image: url(obrazy/no-aply_04.gif);
color: #CCCCCC;
padding:5px;
}

#menu a:hover
{
color: #FFFFFF;
background-image: url(obrazy/aply_04.gif);
}

#menu a span
{
display:none;
}

#menu a img
{
height: 0;
width: 0;
border-width: 0;
}

#obsah
{
width: 631px;
float: right;
height: 493px;
border-left: 3px solid black;
border-right: 3px solid black;
background-image: url(obrazy/menu_03.gif);}
h1 {margin-left: 10px; font-size:16px;}
h2 {margin-left: 10px; font-size:15px;
}

#end
{
height: 33px;
border-bottom: 3px solid black;
border-left: 3px solid black;
border-right: 3px solid black;
clear: both;
background-image: url(obrazy/menu_15.gif);
}




index.html####

<DOCTYPE>

<html>
<head>
<link>
<meta>
<meta>
<title>Tahaky s.r.o.</title>
</head>
<div>

<div></div>

<div>
<a>Testy</a>
<a>Tahaky</a>
<a>Pomocky</a>
<a>Kontakt</a>
<a>O nas</a>
</div>

<div><h1>Novinka:</h1><h2>Už je skoro dokoncený web</h2>
</div>

<div>
<PFT_Banner>
</div>
<body>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 4. 2007   #2
-
0
-

musíš dát divům selectory.... př

<div id="obsah"><h1>Novinka:</h1><h2>Už je skoro dokoncený web</h2></div>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Gordon
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
19. 4. 2007   #3
-
0
-

Když děláš stránky v CSS použij co nejvíc prohlížečů, každej prohlížeč má trochu jinej systém zobrazení CSS (i HTML) takže musíš zkoušet, zkoušet až to pude

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Fifka0
Newbie
23. 4. 2007   #4
-
0
-

Promiň, ale neorientuju se v tom... Proč nemáš napsané zdroje v html k css? např

<div class="menu">text</div> nebo <div id="menu">text</div>

pak taky tam nemáš vůbec žádné zadání umístění... můžeš to udělat buď pomocí margin a nebo přímo nastavit:
.menu {position: absolute; left: 50px; right: 50px; top:150px; } jen ukázkovej to tam nedávej

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Divné chování if-else — založil d.mostek

Divné chování polí — založil Seph

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý