Error v ICQ 6 , alebo v Mirande? – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Error v ICQ 6 , alebo v Mirande? – Software – Fórum – Programujte.comError v ICQ 6 , alebo v Mirande? – Software – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
18. 4. 2007   #1
-
0
-

Mam MiranduIM 0.6.1 a pri poslani spravy na ICQ 6 prijemcovi vyskocil "oblacik" so spravou ale po otvoreni okna dana sprava tam nebola, mne (odosielatelovi) vyskocila chyba ze sprava nebola odoslana, opacny smer posielanie sprav z ICQ 6 na Mirandu funguje bezproblemov, preto chcem upozornit zaujemcov aby neuponahlali upgrade ICQ,mozu stratit kontakt s "Mirandakmi"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
jimino0
Newbie
18. 4. 2007   #2
-
0
-

je to bug tohto noveho skvostu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
applestriped
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
19. 4. 2007   #3
-
0
-

Jsem na tom podobne jako ty. sice si s nejakym kontaktem pisu, ale prihazuje to nesmyslny hlasky... docela to nastve.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
jimino0
Newbie
19. 4. 2007   #4
-
0
-

ked mi to urobi tak si to prepnem na 6ku. dufam, ze ten bug coskoro opravia...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pche
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
25. 4. 2007   #5
-
0
-

To lavor: Nejde o bug jen v komunikaci s Mirandou. Včera jsem zkoušel doma ICQ6 a když mi psali lidi i z ICQ 5.1, tak mi to dělalo, že mi dole blikala ikona jak vzteklá, po najetí na ni mi to ukázalo co mi kdo psal, ale po kliknutí se mi zobrazilo prázdný okno. Navíc mi i po tomto kliknutí ta ikona neustále blikala. Stejně tak i v contact listu. Přišel jsem na to, že by to mohlo být tím, když má člověk nastaveno, že na zprávy má bejt upozorněno jen blikáním ikony statusu. Páč kolega v práci včera taky nainstalil ICQ6 a má nastaveno, že se zprávy automaticky otevřou a minimalizují a tento problém nemá.

Další chyba je, že nezobrazuje správně háčky a čárky. Pokud píšete znaky přímo s háčkama (ty na číslech), tak je to v pohodě ... lae zkuste napsat třeba ď, ť, ň a podobně. Když se člověk pokusí napsat znak, který se píše stylem "napřed háček, potom znak" tak to napíše dva háčky a následně písmeno. Stejně tak i s čárkama a přehlasováním. A tahle chyba mě fakt točí.

Další věc: Údajně otvírá ICQ6 linky vždy v IE a ne ve výchozím prohlížeči. Tohle ale nemám ověřeno.

Dále ... v nastavení mi nefungovaly odkazy na stahnutí nových skinů a jazyků. Pokud zatím žádný nejsou, tak to mělo aspoň hodit stránku s textem "Zatím tu je prd, časem se to tu objeví" než aby na to člověk klikal jak vůl a nevěděl jestli to teda funguje, nebo ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pche
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
25. 4. 2007   #6
-
0
-

To Pche: Tak změna. Kolegovi to funguje normálně i když tam má nastavený upozorňování na zprávy jen ve status baru a contact listu. Tak nevím ... asi ňákej lepší oddíl.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
janc10
Návštěvník
25. 4. 2007   #7
-
0
-

okrem toho:

- stalo sa parkrat ze v nastaveni neslo nic zaskrtnut
- ak pisem s niekym kto ma QIP tak to niektore znaky napise po rusky (lol?)
- samozrejme problem s mirandou :(
- a vela inych chyb...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Duch
25. 6. 2007   #8
-
0
-

To all:
ICQ vs. Miranda,,,, Miranda potrebuje doinstalovat Plugin, aby mohla kominikovat s ICQ 6, ale ani potom tam nebude fungovat napriklad posielanie suborov, je to len na spravy...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
25. 6. 2007   #9
-
0
-

Treba Trillian. Ten nema ziadne problemy s ICQ6 :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
25. 6. 2007   #10
-
0
-

To je kompletní chyba v ICQ6. Nefunguje to ani z ICQ5.1 > ICQ6

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Tax0
Super člen
2. 7. 2007   #11
-
0
-

Njn používejte Jabber a máte po problémech ;) U podobných diskuzí a nadávek na ICq se vždycky válím smíchy :D

btw www.jabbim.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
pavlix
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
4. 7. 2007   #12
-
0
-

To Tax:

Njn, ale to by museli používat alternativu :).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
4. 7. 2007   #13
-
0
-

Tax píše:#
# Njn používejte Jabber a máte po problémech ;) U podobných diskuzí a nadávek na ICq se vždycky válím smíchy :D#
##
#btw www.jabbim.cz

To by som musel kazdeho v mojom kontakt liste ukecat na jabber a premostenie Jabber - ICQ ma prilis velke muchy na to aby som ich mohol ignorovat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
janc1
~ Anonymní uživatel
98 příspěvků
4. 7. 2007   #14
-
0
-

dalsia chyba je ked mate miradnu a ten, s ktorym si pisete (s ICQ6) si zmeni stav na neviditelny, vtedy to zacne vypisovat ze sprava neodoslana a musite cakat kym si zmeni stav...icq6 ani nemalo nikdy uzriet svetlo sveta...
(neviem ci toto robi viacerym)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
4. 7. 2007   #15
-
0
-

janc1 píše:#
# dalsia chyba je ked mate miradnu a ten, s ktorym si pisete (s ICQ6) si zmeni stav na neviditelny, vtedy to zacne vypisovat ze sprava neodoslana a musite cakat kym si zmeni stav...icq6 ani nemalo nikdy uzriet svetlo sveta...#
#(neviem ci toto robi viacerym)

Konkurencny boj klientov protokolu ICQ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tax0
Super člen
5. 7. 2007   #16
-
0
-

Smokie píše:#
#

Tax píše:#
# Njn používejte Jabber a máte po problémech ;) U podobných diskuzí a nadávek na ICq se vždycky válím smíchy :D#
##
#btw www.jabbim.cz

To by som musel kazdeho v mojom kontakt liste ukecat na jabber a premostenie Jabber - ICQ ma prilis velke muchy na to aby som ich mohol ignorovat :)



Ještě nějakou výmluvu máš ? Mám hrozně rád lidi kteří vyjmenují 20 důvodů proč to nejde místo aby to zkusili..... IMHO LOL ;)

ICQ transporty kromě toho že nepodporují file přenosy mezi OSKAR (ICQ sítí) a Jabber, josu v pořádku nevím jaké jiné muchy máš na mysli?

Smokie píše:#
# To by som musel kazdeho v mojom kontakt liste ukecat na jabber


To taky není pravda, nic ti nebrání používat multiprotokolovéh klienta, tz. můžeš provozovat jabber a zároveň i ICQ i bez ICQ transportu.

Jak už jsem říkal, holt když člověk nechce, vždycky si najde nějaký důvod proč to nejde ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
bbz
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 4. 2008   #17
-
0
-

to ze icq6 nemalo nikdy uzriet svetlo sveta je absolutna pravda....mam mirandu a ked je niekto na icq 6 invisible tak nemam sancu poslat mu nieco...zatial som problem s tymy spravami nemal ze by ukazalo prazdne okno a ani s file transferom nie...no aj tak je icq 6 blbost...kedysi sa cez to dal hacknut pc no uz to nejde...a niektorym sa este da zhodit 1 spravou, co ja pouzivam ked ma niekto nastve

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.86.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

ICQ — založil Ondřej Šplíchal

Icq — založil xeonikx

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý