Pomoc s Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
19. 4. 2007   #1
-
0
-

Zdarec.Mam mensi problem.Snazim se nejak zozchodit Qt 4.2.3 spolu s visual studiem 2005,ale zatim bezuspesne.Qt mam zkompilovane,nastavene systemove promenne QTDIR,PATH i QMAKESPEC=win32-msvc2005.Ovsem,kdyz si nastavim v projektu cestu k lib a k hlavickam s spustim kompilaci,tak se mi vyhodi velke mnozstvi chyb "unresolved external link".

Mohl by mi nekdo pomoc,jak teda nastavit Qt a VS tak,aby spolu pracovali,a aby mi VS zkompilovalo Qt kody?

Diky moc za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
19. 4. 2007   #2
-
0
-

Nikdy som sice nerozbehaval Qt na Win32 ale co sa tyka tejto chyby.. tak ide o to ze nestaci len nastavit cestu k libkam. Treba tu libku aj prilinkovat. Ako ju prilinkovat zalezi na tom ake vyvojove prostredie pouzivas.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
zacatecnik0
Super člen
19. 4. 2007   #3
-
0
-

zas tak velkej ten Master teda neni...odpoved mate v druhem vlakne, pokud teda vite kam jste to jeste psal ;-)
ps: trochu zbytecny psat to na vicero serveru, kdyz bohate staci jeden

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
19. 4. 2007   #4
-
0
-

To zacatecnik:neni to zbytecny,ne vsichni koukaj na vsechna fora,tak to zkousim na vice mistech.
Navic,tvoje odpoved je pekne na prd.V prvnim prispevku nic neni.Narazil sem na nej vcera,nez sem to psal na builder.Neboj,umim pouzivat strejdu googla,ale nikde nebylo nic kompletniho.

Ono totiz panove ani v jendom navodu nenapsali,ze tam mam natvrdo dodat potrebne libka.Cestu k nim sem mel nastavenou,ale musely se nastavit primo jmena.To byl kamen urazu.Na ten sem prisel po tom,co se mi podarilo na jedne ceske strance najit sln projekt.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
19. 4. 2007   #5
-
0
-

ok alespon ze jste to sam vyresil,jestli ale do toho muzu kecat (NEBER TE TO JAKO UTOK NA VAS) ale jestli nevite z c/c++ ze je treba pridavat libky tak co do prdel* delate v Qt :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
sn3d0
Věrný člen
19. 4. 2007   #6
-
0
-

zacatecnik píše:#
# ok alespon ze jste to sam vyresil,jestli ale do toho muzu kecat (NEBER TE TO JAKO UTOK NA VAS) ale jestli nevite z c/c++ ze je treba pridavat libky tak co do prdel* delate v Qt :-D



No to je riadna blbost.To akoze teraz nemoze nic skusit? Takto by sa teda clovek toho vela nenaucil. Hold vsetko je raz poprve. Nie kazdy spadol z neba mudry a hned poznal cely proces buildovania aplikacii. Najlebsie ako na to vsetko prist je skusanie. Co vyvojove prostredie to odlisny build process.

P.S: uz som sa tu ra vyjadroval ze prispevky typu h*vno poradim len ta sprdnem su uplne zbytocne.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Peter D.0
Expert
19. 4. 2007   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
19. 4. 2007   #8
-
0
-

Ten link sem taky navstivil,ale nic extra tam nebylo z toho,co sem potreboval.

Jinak.Ja vim,jak se nastavuji projekty atd,ale fakt me nenapadlo,ze mu nestaci standartni cesta k libkam,ale ze je musim zvlast vypsat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
19. 4. 2007   #9
-
0
-

sn3d:
nikoho jsem nesprdnul, to se pletete uz sem psal at si to tak nevyklada, jen sem chtel vyjadrit svuj nazor (mozna blbej nevim)
ale kdyz jde clovek do Qt urcite by mel znat c/c++ viz. prvni vety uvodu do Qt (trolltech english webpage)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Peter D.0
Expert
19. 4. 2007   #10
-
0
-

zacatecnik píše:#
# sn3d:#
#nikoho jsem nesprdnul, to se pletete uz sem psal at si to tak nevyklada, jen sem chtel vyjadrit svuj nazor (mozna blbej nevim)#
#ale kdyz jde clovek do Qt urcite by mel znat c/c++ viz. prvni vety uvodu do Qt (trolltech english webpage)


keď niekto robi v konzole cely čas, tak nejak nepotrebuje vkladať libky. Tak kde sa to mal naučiť ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
sn3d0
Věrný člen
19. 4. 2007   #11
-
0
-

tak tak, ja tiez nemam ponatia o com libky su a to kodim v c/c++.. pre mna su dolezite *.o , *.a , *.so , *.la a ziadne *.lib sa ma netykaju..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
mallox0
Návštěvník
20. 4. 2007   #12
-
0
-

koukni sem ..je to (asi) 2 knizka http://www.itebookhome.com/c++.asp

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
zacatecnik0
Super člen
20. 4. 2007   #13
-
0
-

modi chci tlacitko BONZ :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
20. 4. 2007   #14
-
0
-

To zacatecnik: Asi se bude připravovat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s while — založil shockwave

Pomoc — založil LordMorpheus

C/C++ pomoc — založil začiatočník

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý