Bitmapy – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Bitmapy – C / C++ – Fórum – Programujte.comBitmapy – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
david
~ Anonymní uživatel
131 příspěvků
19. 4. 2007   #1
-
0
-

Ahoj všichni
Potřebuju poradit ja vykreslit bitmapu ve Win Api
Děkuju za všechny rady

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
zacatecnik0
Super člen
19. 4. 2007   #2
-
0
-

http://www.builder.cz/serial91.html




case WM_PAINT:
{
hdc = BeginPaint(hWnd, &ps);
BITMAP bitmap;
RECT rect;
GetClientRect(g_hWnd, &rect);
HDC hdcBitmap = CreateCompatibleDC(hdc);
HBITMAP hBitmap = LoadBitmap(g_hInst, MAKEINTRESOURCE(IDB_logo));


GetObject(hBitmap, sizeof(bitmap), &bitmap);
SelectObject(hdcBitmap, hBitmap);
/*
int xPos = (rect.right - bitmap.bmWidth) / 2;
int yPos = (rect.bottom - bitmap.bmHeight) / 2;
*/
BitBlt(hdc,
0, 0,
bitmap.bmWidth,
bitmap.bmHeight,
hdcBitmap, 0,0, SRCCOPY);

DeleteObject(hBitmap);
DeleteDC(hdcBitmap);

EndPaint(hWnd, &ps);
}
break;


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Podobná vlákna

ZObrazeni bitmapy — založil _Radek_

Vykreslení Bitmapy do lišty — založil Mutagen

Bitmapy do data súboru?... — založil Mega.Lama

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý