Redakčný systém – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Redakčný systém – PHP – Fórum – Programujte.comRedakčný systém – PHP – Fórum – Programujte.com

takinoo0
Newbie
19. 4. 2007   #1
-
0
-

Takže na mojej stánke chcem mať zopár článkov. No problém je tu: neviem ako to mám urobiť. Nechcem zakaždým prepisovať zdroják. Chcel by som si spraviť nejaký mini redakčný systém len na písanie článkov. Takže asi to bude v PHP. V Mysql robiť neviem takže som sa rozhodol spraviť to tak že sa budú články ukladať do externého .txt súboru. No neviem ako to ukladať do toho súboru. Potreboval by som nejaký príkaz do PHP čo vždy pridá do toho .txt súboru článok. Neviete mi poradiť? Dá sa to vyriešiť aj lepšie? Dikes.
Poprípadne môžte poradiť aj viac (:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Richard Kaliarik0
Super člen
19. 4. 2007   #2
-
0
-

to sa asi cez MySQL neda, takze smola...

Nahlásit jako SPAM
Today was a good day... ICE CUBE
neimenuje0
Návštěvník
20. 4. 2007   #3
-
0
-

fopen, fwrite

Nahlásit jako SPAM
olgo0
Věrný člen
20. 4. 2007   #4
-
0
-

no mozes uploadovat subory cez ftp a potom ich len zobrazovat. alebo si napisat nejake rozhranie ktorim pomocov spominanych funkcii vytvoris tie .txt subory

Nahlásit jako SPAM
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Michal Vrábel0
Návštěvník
20. 4. 2007   #5
-
0
-

myslím že by si sa mal radšej naučiť to MySQL ako to robiť takýmto hlúpym spôsobom.

Nahlásit jako SPAM
Sunmay píše : Při čtení tohoto příspěvku povstaňte. Ja hovorím : Pri čítaní tohoto príspevku si radšej sadnite.
Radoslav Pala0
Super člen
20. 4. 2007   #6
-
0
-

naucit sa zaklady MySQL vobec nie je probloem. u mna to bola otazka par dni, ucil som sa v PhpMyAdmin, kde ked posles nejaky prikaz tak ti ukaze prikaz a tak sa ho vlastne naucis ... Inak zaklady mysql su pekne spracovane na http://mm.gene.cz/

Nahlásit jako SPAM
olgo0
Věrný člen
21. 4. 2007   #7
-
0
-

To radypala: jj ten manual je super je tam vsetko s cim sa bezne stretnes.
To MI@SO: ja na pouzivane suborov nevidim nic zle. je to jednoduchsie a je dobre sa veci ucit postupne a nie znicoho nic chciet napisat web s php/mysql.

Nahlásit jako SPAM
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
froo+
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
21. 4. 2007   #8
-
0
-

V php vůbec nedělám, ale osobně bych použil jednoduše xml na ukládání dat článků a xsl na převod do html... Je to velmi jednoduché a účinné!

Nahlásit jako SPAM
Systém
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
16. 5. 2007   #9
-
0
-

To takinoo: Rád ti pomohu :)) Něco ti napíši :-) a pošlu zde nebo na ICQ: 252484922 :) napíši ti asi aj náký systém na přidávání článků :) popřípadě aj vysvětlím kdyžtak se ozvi

Nahlásit jako SPAM
Dr.Šílenec
~ Anonymní uživatel
44 příspěvků
16. 5. 2007   #10
-
0
-

hehe jinak toto sem já s Nickem :D nak mi ho to nezmenilo :)

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Redakcny system — založil Trollo

Redakčný systém pre burzu — založil Anonym

System("??????"); — založil dragon124

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý