Takže na mojej stánke chcem mať zopár článkov. No problém je tu: neviem ako to mám urobiť. Nechcem zakaždým prepisovať zdroják. Chcel by som si spraviť nejaký mini redakčný systém len na písanie článkov. Takže asi to bude v PHP. V Mysql robiť neviem takže som sa rozhodol spraviť to tak že sa budú články ukladať do externého .txt súboru. No neviem ako to ukladať do toho súboru. Potreboval by som nejaký príkaz do PHP čo vždy pridá do toho .txt súboru článok. Neviete mi poradiť? Dá sa to vyriešiť aj lepšie? Dikes.
Poprípadne môžte poradiť aj viac (:
Fórum › PHP
Redakčný systém
to sa asi cez MySQL neda, takze smola...
no mozes uploadovat subory cez ftp a potom ich len zobrazovat. alebo si napisat nejake rozhranie ktorim pomocov spominanych funkcii vytvoris tie .txt subory
myslím že by si sa mal radšej naučiť to MySQL ako to robiť takýmto hlúpym spôsobom.
naucit sa zaklady MySQL vobec nie je probloem. u mna to bola otazka par dni, ucil som sa v PhpMyAdmin, kde ked posles nejaky prikaz tak ti ukaze prikaz a tak sa ho vlastne naucis ... Inak zaklady mysql su pekne spracovane na http://mm.gene.cz/
To radypala: jj ten manual je super je tam vsetko s cim sa bezne stretnes.
To MI@SO: ja na pouzivane suborov nevidim nic zle. je to jednoduchsie a je dobre sa veci ucit postupne a nie znicoho nic chciet napisat web s php/mysql.
hehe jinak toto sem já s Nickem :D nak mi ho to nezmenilo :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Redakcny system — založil Trollo
Hlada sa...redakcny system — založil
Redakčný systém pre burzu — založil Anonym
Content Managed System alebo Bloggersky system... — založil Mega.Lama
System("??????"); — založil dragon124