Upload osobní fotky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Upload osobní fotky – PHP – Fórum – Programujte.comUpload osobní fotky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal0
Newbie
20. 4. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, mám tkaový problém, a to že jsme udělal skript, tkerý mi nahraje osobní fotku do db. Vše jede naprosot bez problémů ten upload, ale smaozřejmě potřebuji, že pokud ten člověk již fotku svojí nahrál, tak si ji potřebuje změnit. a tam je u mě háček, nemohu se přez to překousnout.Mohl by mi někdo prosím poradit? celý kod je




<?php
require_once('../php/dbconnected.php');
if ($HTTP_POST_FILES['photo']['size'] > 512000 or ($HTTP_POST_FILES['photo']['type'] != "image/gif" and $HTTP_POST_FILES['photo']['type'] != "image/jpeg" and $HTTP_POST_FILES['photo']['type'] != "image/jpeg" and $HTTP_POST_FILES['photo']['type'] != "image/png")) {

$upload_err = "1";
}
else {
$presun = @move_uploaded_file($HTTP_POST_FILES['photo']['tmp_name'], "./cache/" . $HTTP_POST_FILES['photo']['name']);
if ($presun == false) $upload_err = "1";
else {
$fh = fopen('./cache/' . $HTTP_POST_FILES['photo']['name'], "r");
$obsah = fread ($fh, filesize ('./cache/' . $HTTP_POST_FILES['photo']['name']));
$obsah = addslashes($obsah);
$id = $_GET['id'];


$dotaz= mysql_query("SELECT uzivatel_id FROM fotky");
$vypis= mysql_Fetch_row($dotaz);

if ($data == "$id")
{
$sql=@mysql_query("

UPDATE
fotky
SET
foto = '".$obsah."'
WHERE
uzivatel_id = '".$id."'

") or die(mysql_error());
unlink('./cache/' . $HTTP_POST_FILES['photo']['name']);
}

else
{
$sql=@mysql_query("

INSERT INTO
fotky
SET
foto = '".$obsah."',
uzivatel_id = '".$id."'

") or die(mysql_error());
unlink('./cache/' . $HTTP_POST_FILES['photo']['name']);
}

}}



?>




ale jde tam čistě jen o tu podmínku,,,,
Předem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
amatérský webkoder http://cosh-boy.cz
Reklama
Reklama
20. 4. 2007   #2
-
0
-

Mno a o jaky hacek jde??? A proc to proboha ukladas do souboru, abys to z nej potom mohl opet precist a ulozit do db?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 62 hostů

Podobná vlákna

&quot;Osobní&quot; vyhledávač — založil Petr Pražák

Fotky z dropboxu — založil PAYCZ

Urobenie fotky. — založil alex_laco

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý