Mám problém - vlastním zvukovou kartu Creative Sound Blaster Live, WinXP a 5.1 zvukový výstup. A mám problém se zvukem. Někdy totiž, když zapnu Win, zvuk nejede. Když dám Start->Programy->Příslušenství->Zábava->Ovládání hlasitosti, vyskočí mi varovná zpráva, že "Nejsou k dispozici zařízení pro aktivní směšování zvuku." Zvukové upozornění chybových zpráv, hvězdičku i zvuky při zapínání a ukončování Win se z reproduktorů vinou, ale ostatní zvuky ne. Někdy stačí PC restartovat, někdy se zvuk nerozjede ani po několikanásobném restartu. Nevíte někdo, co bych s tím mohl dělat?
Fórum › Hardware
Zvuk
a mas NB alebo PC ??? ja mam NB ASUS a robi mi to to iste... niekedy ide inokedy nie... stve ma to hlavne pri GTA SA. nemozem to vtedy spustit -> pise mi error
Mám PCčko. A štve mě to taky - z pochopitelných důvodů. Četl jsem něco o tom, že to může být způsobené špatnou záplatou Windows (psali o tom v e-zinu) - stáhl jsem si tedy opravný patch, ale problémy to dělá neustále.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Moderátoři diskuze